Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τέλος ο Δέδες απο το Χαϊδάρι!

αιτία η κακή πορεία

Published

on

Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον προπονητή κ. Δέδε – Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο προπονητής της ομάδας νέων κ. Βουλέλης – Στο Φωστήρα μεταγράφηκε ο Τσώνης. Αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση του Χαϊδαρίου:

Το ΔΣ του Α.Ο Χαϊδαρίου συνεδρίασε έκτακτα χθες το απόγευμα για μια σειρά από θέματα της ομάδας και να επανακαθορίσει τους στόχους του συλλόγου, μετά από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και την (όπως όλα δείχνουν) διαφαινόμενη απώλεια της ανόδου. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε ομόφωνα η λύση της συνεργασίας, μέσα σε ένα πνεύμα συναίνεσης και κατανόησης και από τις δυο πλευρές. Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου και οι ποδοσφαιριστές του πήραν πολλά από τον προπονητή κ. Δέδε και οι δρόμοι τους χωρίζουν φιλικά…

Το ΔΣ. του Α.Ο. Χαϊδαρίου ευχαριστεί τον κ. Δέδε για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Πλέον, η ομάδα θα πορευτεί με μοναδικό γνώμονα τη συνέχεια της δουλειάς που γίνεται σε ολόκληρο το οικοδόμημα των ακαδημιών του συλλόγου και την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, πάντα μέσα όμως από τη διάκριση της αντρικής ομάδας. Στα πλαίσια αυτά, υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει o μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Δέδε και τεχνικός της ομάδας νέων κ. Δημήτρης Βουλέλης. Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές για τη διάδοχη κατάσταση και μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να υπάρχει συμφωνία με τεχνικό.

 

Εν τω μεταξύ, μετά από τον Τσούκη που παραχωρήθηκε στην Κόρινθο, ένας ακόμα παίχτης που προέρχεται από τα “σπλάχνα” της ομάδας “φτερούγισε” για πιο ψηλά. Συγκεκριμένα, ο Τρύφωνας Τσώνης μεταγράφηκε στο Φωστήρα, ομάδα που πρωταγωνιστεί στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα αποδεικνύει ότι δε βάζει φραγμό στις φιλοδοξίες κανενός παίχτη, μιας και είναι γνωστό ότι η “βιομηχανία” παραγωγής ταλέντων του Α.Ο. Χαϊδαρίου επί δεκαετίες συνεχώς παράγει μεγάλα ταλέντα. Το δ.σ. ευχαριστεί τον παίχτη για την πολύχρονη προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.

 

Στο χθεσινό ΔΣ. συζητήθηκαν κι άλλα θέματα, όπως ο οικονομικός απολογισμός του χορού, ο οποίος πήγε πολύ καλά κι έδωσε μια οικονομική ανάσα στο σύλλογο. Συζητήθηκαν επίσης θέματα λειτουργίας των ακαδημιών, ενώ τέθηκαν επί τάπητος και τα μεταγραφικά θέματα. Ο νεοαποκτηθείς Τσεκούρας υπολογίζεται πλέον κανονικά, μιας και εκδόθηκε το δελτίο του, ενώ είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας μετά από τις αποχωρήσεις των Τσούκη και Τσώνη. Η ομάδα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση δυο νεαρών παιχτών, των οποίων τα χαρακτηριστικά θα συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία του συλλόγου.

 

Tέλος, αναφορικά με το παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης, το ΔΣ. της ομάδας συγχαίρει, παρά την ήττα, τον διαιτητή Super League κ. Τριστώνη και τους βοηθούς τους για το πραγματικό ρεσιτάλ διαιτησίας. Με την εξαιρετική τους διαιτησία συνέβαλαν κι αυτοί στο να διεξαχθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι, διαφήμιση πραγματική για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply