Connect with us

stoplekto

Τέλος ο Κουρής από στην ΑΕ Μαύρου Αετού/Ολυμπιάδας – Ανέλαβε ο Ν. Κανελλόπουλος

Published

on

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας  έγινε στην ΑΕ Μαύρου Αετού/Ολυμπιάδας . Ο μέχρι τώρα τεχνικός Γιώργος Κουρής υπέβαλλε  την παραίτηση του  κάνοντας την παρακάτω δήλωση: «Μέσα από ώριμη σκέψη πήρα μια απόφαση ζωής να αποχωρήσω από την ομάδα που πρωτοανδρώθηκα και γενικά από τα τοπικά αντρικά πρωταθλήματα (Πειραϊκά-Αθηναϊκά) καταρχήν για λόγους υγείας αλλά και κατά δεύτερον έκρινα πως δεν αξίζει πλέον να υπηρετείς αυτό το “λειτούργημα” κατ΄εμε, το οποίο έμαθα να τιμώ και να βλέπεις γύρω σου ένα σάπιο σύστημα που δεν διαφέρει καθόλου από την ίδια την κοινωνία. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Δ.Σ. της Α.Ε.Μαυρου Αετού Ολυμπιάδας κ.κ.Χαλκούση, Μανέτα, Θεολόγου, Σαραντάκο, Γιαλίδη, που μου εμπιστεύθηκαν την ομάδα και τους αφανείς ήρωες τους φροντιστές Γιώργο και τον Αντώνη που συμβάλουν ώστε να  υπάρχει και να λειτουργεί ο σύλλογος.

Τελευταίους άφησα  τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους η συνεργασία μας ήταν αρκετά καλή και τους ευχομαι να πετύχουν τους στόχους τους οποίους θέσαμε από την αρχή.Να μη ξεχάσω και τον πραγματικό συνάδελφο τον Δημήτρη Βουτσινά ο οποίος είναι ο μόνος που με στήριξε όταν χρειάστηκε. Θα κλείσω με την εξής φράση πιστεύοντας (αν και δεν το νομίζω) να αφυπνίσω κάποιους:
“Καληνύχτα άμοιρο ποδόσφαιρο”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Χαλκούσης δήλωσε: « Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο για την προσφορά του στην ομάδα . Η πόρτα του συλλόγου  μας θα είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτόν .

  • Νέος τεχνικός στην ΑΕ Μαύρου Αετού αναλαμβάνει ό Νίκος Κανελλόπουλος. Ο ικανός προπονητής ήταν μέχρι τώρα συνεργάτης του Στέλιου Βογιατζή στην τεχνική ηγεσία του Αετού Κορυδαλλού. Ο Κανελλόπουλος έχει εργαστεί σε Χαϊδάρι, Αμφιάλη, ΑΕ Νέου Φαλήρου, Καλαμάκι.