Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τέλος ο Κωνσταντόπουλος από την Αγία Παρασκευή

Published

on

Ήταν δυο χρόνια που προσέφερε πολλά και κατόρθωσε να διατηρήσει όχι απλά την Αγία Παρασκευή σε υψηλό επίπεδο, αλλά να την κάνει και πάλι πρωταγωνίστρια.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος παρά την κριτική που δέχτηκε όταν προσλήφθηκε στους “μελανόλευκους” τα πήγε εξαιρετικά και έδωσε τις δικές του απαντήσεις μέσα στο γήπεδο με τη δουλειά του.

Φέτος η ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από Κηφισιά και Πετράλωνα ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, ενώ πρόπερσι ο σύλλογος των βορείων προαστίων αναδείχθηκε 2ος πίσω από τους πρωταθλητές Αγιους.

Παράλληλα τη σεζόν 2017-2018 η “Σάντα” έπαιξε και έναν τελικό Κυπέλλου που όμως δεν κατόρθωσε να κερδίσει την Κηφισιά που αγωνίζονταν μια κατηγορία παραπάνω.

Τι άλλο να προσφέρει ένας τόσο νέος προπονητής, που τη νέα σεζόν δεν θα κοουτσάρει τη ‘”Σάντα”. Όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στη συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες του συλλόγου εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Με τη σειρά της η διοίκηση δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία του ικανότατου προπονητή που θα κοιτάξει να αναζητήσει την τύχη του σε έτερη ομάδα υψηλότερης κατηγορίας.

Πλέον η Αγία Παρασκευή βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, και θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να καλύψει το κενό που αφήνει πίσω του ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.