Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τέλος ο Κ. Κριμιτζάς από την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Published

on

Την λύση της συνεργασίας της κοινή συναινέσει με τον προπονητή Κώστα Κριμιτζά ανακοίνωσε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού .. Αυτό έγινε «λόγω της νέας νομοθεσίας της ΕΠΟ που αφορά την κατοχή συγκεκριμένων διπλωμάτων UEFA ανά κατηγορία» όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Κορυδαλλιώτικος σύλλογος που εύχεται  από καρδιάς καλή επιτυχία στον κ.Κριμιτζά  στην συνέχεια της καριέρας του και επιτυχίες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο

Από την πλευρά  του ο Κ. Κριμιτζάς δήλωσε :Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ομάδα της Α.Ε Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού κι αυτή είναι μια απόφαση η οποία πάρθηκε κοινή συναινέσει με την διοίκηση του συλλόγου, λόγω του νέου κανονισμού προπονητών της Ε.Π.Ο που ορίζει ανυπερθέτως την πρόσληψη των προπονητών ανά κατηγορία και με συγκεκριμένο δίπλωμα UEFA…..
Δυστυχώς δεν υπάρχει σε κοντινό διάστημα σχολή για δίπλωμα UEFA Β’, οπότε μη θέλοντας να δημιουργήσω πρόβλημα θεσμικά στην ομάδα, οφείλω να αποχωρήσω….
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο κύριο  Σίμο Καραουλάνη και τους ποδοσφαιριστές για την έστω σύντομη συνεργασία μας και να τους ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και φυσικά η επιθυμία μου είναι να έχουν μόνο επιτυχίες»

Ήδη ο σύλλογος ξεκίνησε τις ενέργειες για την αναζήτηση του νέου προπονητή της ομάδας που θα την καθοδηγήσει  στη συνέχεια .

Τις επόμενες μέρες και ώρες αναμένονται εξελίξεις.