Connect with us

4ος Όμιλος

Τέλος ο Λέτσο από την Τριγλία Ραφήνας

Published

on

Η πορεία της Τριγλίας Ραφήνας οφείλεται κατά ένα μεγάλο βαθμο στην εξαιρετική δουλειά του Ηλία Καλοπήτα και εν συνεχεία των ποδοσφαιριστών του. Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν με τη φανέλα της ομάδας ήταν ο Αλέξανδρος Λέτσο που υπερασπίστηκε την εστία των ‘κιτρινόμαυρων’. Ο ικανότατος πορτιέρο που έγινε γνωστός με την εμφάνιση του απέναντι στον ΟΦΗ αλλά και με την γενικότερη παρουσία του στο πρωτάθλημα, συζήτησε με την διοίκηση του συλλόγου και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να προχωρήσουν στο διαζύγιο.

Ο Λετσο με θητεία σε Ιάσονα Ιλίου, Διάνα Ηλιούπολης, Τράχωνες και Αστέρα Βάρης βρίσκεται σε επαφές με αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενώ στη δήλωση που παραχώρησε αμέσως μετά το.. διαζύγιο με το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής είπε: Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Νομίζω ότι η ομάδα πέτυχε και ξεπέρασε κάθε προσδοκία αν αναλογιστούμε το στόχο που είχαμε θέσει εξ αρχής. Θέλω να πιστεύω ότι έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της Τριγλίας Ραφήνας που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που πήγα στην ομάδα και τους εύχομαι να ζήσουν ανάλογες στιγμές στο μέλλον.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι παίκτες πηγαίνουν και έρχονται όμως οι ομάδες παραμένουν. Οι φιλίες όμως είναι εκείνες που μένουν.