Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τέλος ο Μακρής από Χαϊδάρι

Published

on

Την παραίτησης του υπέβαλε στη διοίκηση της ομάδας ο προπονητής της ομάδας  κ. Μακρής, μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το Δ.Σ. της ομάδας συνεδρίασε έκτακτα χθες το βράδυ και αποφάσισε ομόφωνα να την κάνει αποδεκτή. Η διοίκηση του Α.Ο.Χ. ευχαριστεί θερμά τον κ. Μακρή για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες του . Ο κ. Μακρής ήταν, είναι και θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του Χαϊδαρίου και όλοι του εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Σήμερα Δευτέρα, την προπόνηση θα κάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή κ. Αρζένης, ενώ ο κ. Μακρής θα ειναι στο γηπεδο και θα χαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές . Ηδη η διοίκηση ειναι στη διαδικασία ανεύρεσης τεχνικού και το θέμα αναμένεται να λήξει σύντομα.

Στα αγωνιστικά, υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα, που για μια ακόμη φορά δεν μπορεί να εισπράξει στη βαθμολογία αυτά που της αναλογούν βάση της απόδοσής της στο γήπεδο. Μοναδικά προβλήματα ειναι οι τραυματίες Κοτσολάκος και Μπατής και όλοι κοιτάνε το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο, με τη νίκη να ειναι μονόδρομος .

Τελος, το Δ.Σ.  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Χαϊδαριώτες φιλάθλους για τη μαζική τους παρουσία την Κυιακη στο “Τ. Χαραλαμπίδης”. Ταυτόχρονα, ευχαριστεί και τους Χαϊδαριώτες μαθητές που έδωσαν βροντερό παρόν στις εξεδρες και πλέον το Δ.Σ. προσανατολίζεται να καθιερώσει σε μόνιμη βάση τη διανομή μαθητικών εισιτηρίων σε κάθε εντός έδρας αγώνα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply