Connect with us

slideshow

Τέλος ο Μανδρέκας από την Καστέλλα

Ανέλαβε ο συνεργάτης του Κ.Λαμπαδάριος

Published

on

Χώρισαν οι δρόμοι του ΑΟ Καστέλλας με τον Γιάννη Μανδρέκα . Η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές λύθηκε κοινή συναινέσει μετά από δυόμισι χρόνια συνεργασίας .

Σε επικοινωνία του με τη στήλη ο απερχόμενος τεχνικός δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου για την άριστη συνεργασία που είχαμε  όλο αυτό διάστημα , καθώς και τους συνεργάτες μου τον Κώστα τον Λαμπαδάριο και τον Μιχάλη τον Χατζηαθανασίου. Όμως περισσότερο από όλους θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές .Κυρίως αυτούς που στεναχώρησα αφού δεν έπαιζαν .Για την αξιοπρεπέστατη στάση τους.

Να ξέρουν όλοι στην Καστέλλα από την οποία έχω άριστες εντυπώσεις ότι οποτεδήποτε με χρειαστούν θα είμαι πάντα στο πλευρό τους»

Από την  πλευρά της διοίκησης ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Κατσός δήλωσε:

« Ευχαριστούμε τον Γιάννη τον Μανδρέκα για όσα πρόσφερε στον σύλλογο. Ήταν είναι και θα είναι φίλος της ομάδας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του γιατί πραγματικά το  αξίζει.

*Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Κώστας Λαμπαδάριος , μέχρι τώρα συνεργάτης του απερχόμενου τεχνικού . Ήδη χθες προπόνησε την ομάδα και την κοουτσάρει στον Κυριακάτικο αγώνα με τους Νέους Ευγενείας

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply