Connect with us

stoplekto

Τέλος ο Μπαρμπολούτσι από την Χαλκηδόνα

Published

on

Τίτλοι τέλους για  Ανδρέα Μπαρμπολούτσι και Χαλκηδόνα μετά από ενάμιση χρόνο . Η διοίκηση του Νικαιώτικου συλλόγου και ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους .

Με ανακοίνωση της η διοίκηση ευχαριστεί τον προπονητή για όσα πρόσφερε στην ομάδα και για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε .

«Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Ο Ανδρέας εκτός από πολύ καλός προπονητής είναι και ένας καταπληκτικός άνθρωπος » καταλήγει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μπαρμπολούτσι έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ σε αυτή την ομάδα και να προσφέρω ότι μπορούσα καλύτερα. Πάνω από όλα όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την άριστη συνεργασία που είχαμε . Είμαι ικανοποιημένος που συνέβαλα και γω στο διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα , ώστε να αλλάξει στόχους και να μπορεί να ελπίζει σε κάτι πολύ καλύτερο , από ότι ήταν παλαιότερα .»

  1. Η διοίκηση της Χαλκηδόνας έχει ξεκινήσει ήδη τις κινήσεις της για να βρει τον αντικαταστάτη του Μπαρμπολούτσι . Εξελίξεις αναμένονται ακόμα και τις αμέσως  επόμενες ώρες .