Connect with us

stoplekto

Τέλος ο Μπότσης. Ανέλαβε ο Μεϊμάρογλου τον Ηρακλή Ελευσίνας

Published

on

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας έγινε στον Ηρακλή Ελευσίνας ,μετά την νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ Μάνδρας. Ο Γιάννης Μπότσης αποχώρησε από την ομάδα  προκειμένου να  αλλάξει κάτι  εκεί. Χαρακτηριστικά μας είπε:

« Επειδή δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο , φεύγω . Ευχαριστώ τον πρόεδρο Βασίλη Τζαφέρη και τη διοίκηση για τη συνεργασία και  εύχομαι στον Ηρακλή να βρει τον δρόμο του.»

Μαζί με τον έμπειρο τεχνικό αποχώρησε  και ο συνεργάτης του γυμναστής Δημήτρης Χατζής.

  • Νέος προπονητής ανέλαβε ο Στέφανος Μεϊμάρογλου που ήταν μέχρι τον περασμένο μήνα στην Ελλάδα Ποντίων( Α’ Πειραιά ) . Με δήλωση του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μετά από σχετική πρόταση που δέχτηκα, αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία, του ιστορικού ποδοσφαιρικού συγκροτήματος, Ηρακλής Ελευσίνας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ιστορικού Συλλόγου, για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη του πρός εμένα, και να δηλώσω, ότι θα δώσω και την ψυχή μου, για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους και να δώσουμε χαρά, στους πολυπληθείς φιλάθλους μας. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο το έργο μας, καθώς η ομάδα βρίσκεται την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως, με την σωστή συνεργασία Διοίκησης, προπονητού, τεχνικού τιμ, και ποδοσφαιριστών, είμαι σίγουρος ότι θα ανακάμψει η ομάδα και θα φτάσει εκεί που αξίζει να είναι. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, εκεί που θα κριθούμε όλοι μας.»