Connect with us

Uncategorized

Τέλος ο Παναγιώτου από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου ο Απόλλωνας Χαλανδρίου γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρ, “Loco” Παναγιώτου.Το δελτίο τύπου
Μετά από 10 χρόνια προσφοράς, με πάνω από 200 συμμετοχές, λέμε προσωρινά αντίο στον 25χρονο Αλέξανδρο ‘loco’ Παναγιώτου.

Ούτε 15 δεν ήταν ο Αλέξανδρος, όταν τον Ιανουάριο του 2009 πήρε το βάπτισμα του πυρός στην ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Μεσολάβησαν δέκα χρόνια από τότε που πρώτος τον εμπιστεύτηκε ο Γιώργος Αλεξόπουλος -σε εποχή που η ακαδημία του συλλόγου δεν είχε «ανθίσει»- μέχρι σήμερα που αποχωρίζεται την μπλε και άσπρη φανέλα.

Ο loco, προσωποποίηση του πάθους, της ψυχής και της θετικής ενέργειας, ήταν ο βασικός δεξιός μπακ του Απόλλωνα στην ιστορική πρώτη άνοδο στην Α’ Κατηγορία (σεζόν 2012-13), στην πορεία όμως καθιερώθηκε ως κεντρικός αμυντικός, από τους πιο δυναμικούς των αθηναϊκών γηπέδων.

Βασικότατο στέλεχος (29 συμμετοχές/2 γκολ) της ομάδας που το 2017-18 κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα στη Β’ Κατηγορία, παίρνοντας πανηγυρικά την άνοδο για την Α’, ο Αλέξανδρος έπειτα από μία ιδιαίτερη σεζόν (2018-19) κατά την οποία εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, πήρε την απόφαση να κάνει ένα… break.

Έτσι το βλέπουμε κι εμείς, λοιπόν, ως διάλειμμα. Ο Αλέξανδρος, παρών σε όλες τις καλές στιγμές αλλά και στα πιο δύσκολα χρόνια, παραμένει ενεργό κομμάτι του Απόλλωνα (προπονητής και στην ακαδημία, άλλωστε) και η πόρτα της επιστροφής θα είναι πάντοτε ανοιχτή για εκείνον.

Καλή επιτυχία στο νέο σου προορισμό, loco!