Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τέλος ο Τσαϊλάκης από το Αιγάλεω

Published

on

Μετά από 2,5 χρόνια θετικής παρουσίας στο Αιγάλεω ο Γιώργος Τσαϊλάκης έλυσε τη συνεργασία του με την ιστορική ομάδα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας συναντήθηκε με την διοίκηση του συλλόγου και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να προχωρήσουν στο… διαζύγιο χωρίς να γίνουν γνωστοί οι λόγοι. Πάντως, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ‘Σίτι’ έπλεξε το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή, κάτι που έγινε και από τον ίδιο τον Τσαϊλάκη στη δήλωση που παραχώρησε. Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Ο ΑΟ Αιγάλεω ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Τσαϊλάκη. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν σε δύσκολη περίοδο στην ομάδα και συνέβαλαν ώστε ο σύλλογος να πατήσει γερά στα πόδια του πανηγυρίζοντας δυο κατακτήσεις πρωταθλημάτων και ένα Κύπελλο ΕΠΣΑ. Η διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω ευχαριστεί τον Γιώργο Τσαϊλάκη για την πολύτιμη προσφορά του και το μόνο σίγουρο είναι ότι πόρτα της ομάδας θα είναι ανοιχτή για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Σε δήλωση του ο ποδοσφαιριστής λίγα λεπτά με την αποχώρηση του από την ομάδα τόνισε:

Ένας όμορφος κύκλος τελειώνει για εμένα με την αποχώρηση μου από το Αιγάλεω. Ευχαριστώ την διοίκηση Παλτόγλου, τον Πάντο Τζανετάκου, τους προπονητής και ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αλλά και τον υπέροχο κόσμο της ομάδας. Θα είστε πάντα στην καρδιά του. Εύχομαι στο Αιγάλεω να πετύχει τους στόχους’.