Connect with us

slideshow

Τέλος τα χρέη της Προοδευτικής προς ΕΠΟ , ΕΠΣΠ

Published

on

Με σωστές κινήσεις η διοίκηση της Προοδευτικής κατάφερε να βάλει σε τάξη τα οικονομικά της . Έτσι μπόρεσε να εξοφλήσει τα χρέη της προς ΕΠΟ και ΕΠΣ Πειραιά , δίνοντας ένα ποσό περίπου πέντε χιλιάδων ευρώ. Το πρόβλημα λύθηκε μετά και από την εκκαθάριση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΑΟ Πειραιά .

Τα χρήματα αυτά αντιστοιχούσαν κυρίως σε πρόστιμα από τιμωρίες παικτών και κακής συμπεριφοράς φιλάθλων της ομάδας .

Στον σύλλογο τώρα περιμένουν να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για ρύθμιση χρεών προς ΙΚΑ και εφορία με 75-100 δόσεις.

*Η διοίκηση της Προοδευτικής ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της για την άριστη στάση και συμπεριφορά που έχει δείξει μέχρι τώρα .

*Αγωνιστικά το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Μαγγίνας ενόψει του αγώνα με τον ΑΟΚ Φαλήρου είναι αυτό του τραυματία Άγγελου Χόρτσα .

*Ένας ακόμα πολύ μεγάλος χορηγός συνεργάζεται με την Προοδευτική . Πρόκειται για την WIND ,η οποία θα καλύπτει τηλεφωνικά και με ίντερνετ , τόσο τα γραφεία του συλλόγου, όσο και αυτά των ακαδημιών .

*Ικανοποίηση υπάρχει στους υπευθύνους του συλλόγου, για την λειτουργία των Ακαδημιών. Από κει που υπήρχαν μόνο 50 παιδιά , μέσα σε ένα μήνα αυξήθηκαν σε 120 . Πιστεύεται ότι ο αριθμός αυτός θα μεγαλώσει κι άλλο. Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά 5-8 μμ στα γραφεία του συλλόγου…

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply