Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τέσσερις αποβολές και πρώτη νίκη για την Ελλάδα Ποντίων 1-0 τον Σαρωνικό

Published

on

Ένα τέρμα  με κεφαλιά του Χατζημιχάλη στο 8’ ήταν αρκετό τελικά να δώσει την πρώτη νίκη στην Ελλάδα Ποντίων επί του Σαρωνικού Αίγινας (1-0) που για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε τις αρετές του χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι σε  χέρι αμυντικού εντός περιοχής, κέρδισαν πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαδόπουλος, με τον Νικολακόπουλο να αποκρούει.

Στην επανάληψη, και στο 52’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Τσάκα για απώθηση στον Γκέκα.

Στο 62′ μετά από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ Κρανιδιώτη και Μάρκου,  ο ρέφερι απέβαλε και τους δύο ποδοσφαιριστές, αφήνοντας τους γηπεδούχους με εννέα και τους φιλοξενούμενους με δέκα. Στο 77’ σε μια από τις πολλές προσπάθειες των νησιωτών για ισοφάριση, ο Μιστάκου σημάδεψε το δοκάρι. Στο 81’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκαρής Σ. για επικίνδυνο παίξιμο.

Διαιτητής ήταν ο Γεωργόπουλος

Ελλάς Ποντίων: Νικολακόπουλος, Κρανιδιώτης, Χατζημιχάλης, Τύρπος, Βιδάκης, Ψιλοπάτης, Συμεώνογλου(73’ Cumanaj), Ντούλε(58’ Σκαμαντζούρας), Φλορέα, Πατσούλης, Τσάκα.

ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας: Μπακόμητρος Κ., Γκέκας, Γκαρής Ν., Αγγελάκης(70′ Πασχάλης), Γκαρής Σ., Σφικτός, Κωνσταντινίδης(83′ Πιπίνης), Μάρκου, Mishtaku, Παπαδόπουλος, Χρυσοχόος.