Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τέσσερις μεταγραφές η Ελλάς Ποντίων

Published

on

Στην προσπάθεια της να παρουσιαστεί πιο δυνατή στη συνέχεια του πρωταθλήματος η Ελλάς Ποντίων προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο 29χρονος δεξιός αμυντικός Δημήτρης Παπαδόπουλος( φωτό)  που αγωνιζόταν τελευταία στον Ατρόμητο Κερατσινίου ενώ έχει παλαιότερα σε ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα, Ατρόμητο Πειραιά , Οδηγήτρια , ΑΠΟ Κερατσίνι .

Νέο πρόσωπο στην ομάδα και ο Κώστας Σαββίδης που τελευταία αγωνιζόταν στον Ορφέα Αιγάλεω . Ο 26χρονος  επιθετικός έπαιζε και παλαιότερα στους Πόντιους  ενώ έχει αγωνιστεί  και σε επαρχιακούς συλλόγους.

Επίσης αποκτήθηκαν και δυο ποδοσφαιριστές που  αγωνίζονταν τελευταία στον ΑΟ Καραβά .

Είναι ο 19χρονος αριστερός επιθετικός Κριστιάν Χοντάι που έχει ξεκινήσει από τις υποδομές του Εθνικού Πειραιά  και ο19χρονος αμυντικός μέσος Δημήτρης Τσουγκράκης που προέρχεται από τον ΑΟ Πλατανιά ..

Αποχώρησαν οι Κοττάκης και Λαδένογλου και όπως μας είπε ο πρόεδρος Κώστας Φούντας δεν πρόκειται να φύγουν άλλο παίκτες.

Για τα σχέδια της Ελλάδας Ποντίων ο κ. Φούντας μας είπε:«Η διοίκηση με τις μεταγραφές που κάνει  να δώσει νέα πνοή στην ομάδα . Είναι αλήθεια ότι η ομάδα διέρχεται μια αγωνιστική κάμψη  τον τελευταίο καιρό . Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών  που αγωνίζονται  στη μεσαία γραμμή στοίχησαν στην ομάδα . Συνεχίζουμε τώρα πιο δυνατοί την προσπάθεια μας με στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα.»