Connect with us

Uncategorized

Τήρησε την παράδοση ο Όμιλος!

Published

on

Η παράδοση που ήθελε το Περιστέρι να κερδίζει πάντα τους Τράχωνες επαληθεύτηκε χθες, καθώς το σωματείο των δυτικών προαστίων νίκησε με 2-1 τους «μπλε» και πλέον οι «ροσονέρι» έχουν τον πρώτο λόγο για την υπόθεση «άνοδος». Το συγκρότημα του Γιάννη Τάμπρατζη με αυτό το «τρίποντο» ξεπέρασε την ομάδα του Αλίμου στην βαθμολογία. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο φτάνοντας με σχετική ευκολία μπροστά από την εστία του Τικταπανίδη. Στο 40′ ο Καλλιπολίτης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα του Ομίλου δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, η οποία ήρθε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Ο Χέλμης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ένα «ξερό» σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Καραβατά κάνοντας το 1-1. Την ανατροπή του αγώνα ολοκλήρωσε στο 87′ ο Παπαναστασίου, ο οποίος μετά από γύρισμα του Συρράκου σημείωσε το τελικό 2-1 μέσε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στη συγκεκριμένη φάση, ο πάγκος των Τραχώνων διαμαρτυρήθηκε έντονα στο α’ βοηθό υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ τη στιγμή που δέχτηκε τη μπάλα βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ξούρα στο 88′ με δεύτερη κίτρινη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 75′ ο Γούλας συγκρούστηκε με τον Χέλμη με αποτέλεσμα να σκιστεί το φρύδι του έμπειρου μέσου των γηπεδούχων και να αντικατασταθεί.

 

Διαιτητής ήταν ο Γκριτζέπης (Αρκαδίας)

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Μιχάλης): Καραβατάς, Κάρδαρης (89′ λ. τρ. Νικολάου), Ελευθεριάδης, Τριανταφύλλου, Σκόνδρας, Γούλας (75′ λ. τρ. Δρακοντίδης), Καλλιπολίτης, Μπανιάς, Σαπαλίδης, Μπεθάνης, Τουγουντζόγλου

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Τικταπανίδης, Πλέστης Π. (46′ Παπαναστασίου), Βασίλογλου, Μητροφάνης, Μήλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Πλέστης Χ. (84′ λ. τρ. Ξούρας), Γόρδιος, Μπέλλης, Συρράκος (91′ Συμεωνίδης).

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply