Connect with us

stoplekto

Τίμησαν την ιστορία τους οι Παλαίμαχοι του Εθνικού Αστέρα

Published

on

Σε μία εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καισαριανή οι παλαίμαχοι του Εθνικού Αστέρα τίμησαν την ιστορία τους και εξέφρασαν την ευχή και την πίστη τους ο ιστορικός σύλλογος να ξαναβρεί τον δρόμο της ανάκαμψης. Μία εκδήλωση που οργανώθηκε χάρις στην αγάπη και το μεράκι ορισμένων ανθρώπων που θέλουν να ξαναβρεθεί ο σύλλογος της Καισαριανής εκεί που πραγματικά αξίζει.

 

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Αστέρα Γιάννης Γεωργαράς και Άκης Λυκούδης, ενώ το παρών έδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Αμπατζής, Δελημουτσάκης, Κοντούλης, Καλέας, Ιωναννίδης άκης, Ιωαννίδης Γιώργος, Λυκούδης Χρήστος, Λυκούδης Παναγιώτης, Πούλιος, Ξένος, Κωνσταντινίδης, Μαστρογιάννης Στέργιος, Πατουχέας, Παυλίδης, Μπουγιούκας, Νίκος Παπαδόπουλος, Αγιάνογλου.

 

Τον Αστέρα Καισαριανής, που αποτελεί την συνέχεια της ιστορικής ομάδας εκπροσώπησαν ο γενικός αρχηγός Θεόδωρος Θεοδωράκης (και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου), ο προπονητής Γιώργος Τσαμόπουλος και οι αρχηγοί Ζέλο και Σαπαλίδης.

 

Παρών στην κοπή της πίττας ήταν και πρόεδρος της Κηφισιάς Χρήστος Πρίτσας, που μάλιστα μίλησε και αναφέρθηκε στην Καισαριανή, επισημαίνοντας ΄το στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην συνοικία αυτή, καθώς η Κηφισιά χρησιμοποιεί σαν έδρα το «Μιχάλης Κρητικόπουλος», αγάπησε τόσο την περιοχή όσο και τους ανθρώπους της. Παρόντες ήταν ακόμη, ο παλαιός παράγων του συλλόγου Στράτος Μηλιώνης, ο Δαμιανός Χατζημηνάς, ο παλαίμαχος Θεόδωρος Κυριακού εκπροσωπώντας τον Ηλυσιακό, ο παλαίμαχος γκολκίπερ Ανδρέας Τσακμακίδης εκπροσωπώντας τον Διαγόρα αλλά και η Σίσσυ Κρητικοπούλου, κόρη του αείμνηστου Μιχάλη Κρητικόπουλου.

 

Από την πολιτική σκηνή της περιοχής το παρών έδωσαν ο α και ντιδήμαρχος Μανώλης Καραβασίλης, ο υπεύθυνος του αθλητικού τομέα Γιώργος Ξένος, καθώς επίσης και οι Βοσκόπουλος (πρώην Δήμαρχος), Τσιροζίδης (πρώην αντιδήμαρχος), Καμπάκας (πρώην Δήμαρχος), Γραφιδου, Ζαρκαδούλας, Μαζαράκης, Νικόδημος Κατσαρέλης, Σταυρούλα Καμπάκα, Ειρήνη Βελισσάρη.

 

Οι παλαίμαχοι του Εθνικού Αστέρα έστρεψαν την μνήμη στους Μπάμπη Μαστρογιάννη, Μανώλη Ρασιδάκη, Ζάγκο, Ιστόριο και Σαρίκη, που έχουν φύγει από την ζωή, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών πλακετών σε ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία.

 

Έτσι τιμήθηκε ο αρχηγός του Εθνικού Αστέρα τις δεκαετίες 1960-1970 Κώστας Αμπατζής μ την απονομή να την πραγματοποιεί ο Αντιδήμαρχος Καισαριανής Μανώλης Καραβασίλης.

 

Τιμήθηκε επίσης ο Σπύρος Δελημουτσάκης, χαλκέντερος μέσος των δεκαετιών 1970-1980 με την πλακέτα να απονέμει ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Βοσκόπουλος.

 

Ακόμη τιμήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Κοντούλης, με λαμπρή καριέρα στον Εθνικό Αστέρα και τον Πανιώνιο, με την απονομή να κάνει η Μπέτυ Γραφίδου.

 

Συγκίνηση προκάλεσε η βράβευση του παλαιού παράγοντα του Εθνικού Αστέρα Στράτου Μηλιώνη, που ευχήθηκε η ομάδα να ξαναβρεθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα και αυτός ας μην το δει πλόν, με την απονομή να πραγματοποιεί η Σταυρούλα Καμπάκα.

 

Παράλληλα βραβεύθηκε ο αγνός φίλαθλος της ομάδας Άγγελος Αντωνακόπουλος, με την απονομή να κάνει η Σταυρούλα Καμπάκα.

 

Τέλος βραβεύθηκε από την ομάδα του Αστέρα Καισαριανής ο αρχηγός και αρχισκόρερ Σταμάτης Σαπαλίδης με την απονομή να πραγματοποιεί ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σίμος.

 

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές ο Αστέρας Καισαριανής που πλέον συνεχίζει την ιστορία να βρεθεί πλέον στην Γ Εθνική και να ανοίξει πανιά για ακόμη υψηλότερες πτήσεις.

ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΣΙΜΟΣ

 

 

Advertisement