Connect with us

Γ Εθνική

Τίμησε τον Ανδρέα Σάμαρη ο Πανιώνιος

Published

on

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Πανιώνιος αναφέρει πως με την ευκαιρία της παρουσίας της Μπενφίκα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για προπόνηση, τίμησε τον Ανδρέα Σάμαρη που φόρεσε με μεγάλη επιτυχία την φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά…

Με μεγάλη χαρά φιλοξενήσαμε σήμερα στο γήπεδο μας την προπόνηση της αποστολής της Μπενφίκα . Κατά την διάρκεια της παρουσίας των Πορτογάλων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο Γενικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Μανιάτης και ο Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Σπυρόπουλος συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις με το πολύπειρο μέλος των «αετών» και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κορυφαίου επιπέδου, Ρούι Κόστα. Εννοείται, πως ξεχωριστή ήταν η συνάντηση με το… δικό μας παιδί, τον Ανδρέα Σάμαρη  , ο οποίος επέστρεψε στο «σπίτι» που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έγινε το εφαλτήριο για την σπουδαία καριέρα που ακολουθεί μέχρι και σήμερα, με τα μέλη της ΟΜΑΔΑΣ μας να του προσφέρουν ως δώρο την εμφάνιση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην οποία αναγραφόταν το όνομα και ο αριθμός που είχε όταν αγωνιζόταν στα ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ.

Επίσης, η διοίκηση της ομάδας απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αλία Καμαρά για τον θάνατο του πατέρα του.