Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τίμησε τον Γιώργο Λέτσιο ο ΠΑΟ Καματερού

Published

on

Στα πλαίσια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του συλλόγου, ο ΠΑΟ Καματερού τίμησε τον παλαίμαχο άσο της ομάδας Γιώργο Λέτσιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου…

Υπήρξε εκ των αστεριών της ομάδας στα δύσκολα χρόνια των ξερών γηπέδων. Η παρουσία του σε κάθε ματς ήταν επιβεβλημένη. Έδινε χρώμα στο παιχνίδι της ομάδας στα δύσκολα αυτά γήπεδα και όπως είχε πει και ένας προπονητής του, ήταν παίκτης υψηλής τεχνικής κατάρτισης.

 

Την αγωνιστική και όχι μόνο προσφορά, δεν ξέχασε η διοίκηση του ΠΑΟ Καματερού και τίμησε με αναμνηστική πλακέτα, το δεκάρι της ομάδας, Γιώργο Λέτσιο που δίνει το παρών πια στην εξέδρα του γηπέδου βλέποντας τους συνεχιστές της ιστορίας του ΠΑΟ Καματερού.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Λέτσιος για την πολυετή παρουσία με τα χρώματα της ομάδας, παρέλαβε την πλακέτα από τα χέρια του δήμαρχου Σταύρου Τσίρμπα και δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε. Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για εσάς που μπορείτε και ασχολείστε με την ομάδα του ΠΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Ενα μεγάλο ΕΥΓΕ για το σημαντικό κοινωνικό που προσφέρετε στον τόπο μας. Εύχομαι Υγεία σε όλους, ΔΣ Αθλητές και τους Φιλάθλους  της αγαπημένης μας ΟΜΑΔΑΣ »

Με εκτίμηση και σεβασμό
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΤΣΙΟΣ