Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τίτλοι τέλους για Αναστασίου και Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Την αποχώρηση του από τον σύλλογο της Διάνα Ηλιούπολης μετά από τέσσερα χρόνια έκανε γνωστή με ανακοίνωση του ο μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Αναστασίου. Στο κείμενο του ο ποδοσφαιριστής αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δηλώσεις ποδοσφαιριστή 

«Μετά από 4 χρόνια, 108 παιχνίδια και 7 γκολ, γεμάτα χαρές και στεναχώριες, ένας κύκλος ποδοσφαιρικής ζωής έκλεισε. Αποχαιρετώ τον σύλλογο και όλους τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν, όπως προπονητές – γυμναστές – φροντιστές – διοίκηση και κόσμο. Θα ήθελα να αναφερθώ προσωπικά σε τρία πρόσωπα, τον Δημήτρη Ζωντήρο (παλιό παράγοντα) τον Γιάννη Ζευγίτη (νυν πρόεδρο ) και τον Ξιούρα (γενικό αρχηγό) που πίστεψαν σε εμένα και προσπάθησαν και προσπαθούν να μεγαλώσουν τον σύλλογο. Τέλος θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίχτες μου όλα αυτά τα χρόνια, για την συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια, με υγεία και πάντα να εκπληρώνουν τους στόχους που βάζουν. Καλή χρόνια στην ομάδα και στον κύριο Τσαμόπουλο. Εις το επανιδείν»

♦️ Παναγιώτη σε ευχαριστούμε που μας τίμησες και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου και κυρίως καλή τύχη στη ζωή