Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τίτλοι τέλους για τον Κώστα Αποστολόπουλο

Published

on

Το χτεσινό παιχνίδι του ΓΣ Καισαριανής με την Κορωνίδα ήταν το τελευταίο της καριέρας του Κώστα Αποστολόπουλου.

Ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής που εκτός από τις αθλητικές ικανότητες του ξεχώρισε και για το ήθος του, είχε το ιδανικό φινάλε αφού στέφθηκε πρωταθλητής με την φανέλα της ομάδας του και κατέκτησε την άνοδο.

Ο ίδιος με ανάρτηση του θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε. Αναλυτικά…

Αυτό ήταν τα #Κρεμασα !!

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους συμπαίκτες που είχα για την υπομονή τους όλα αυτά τα χρόνια , να ξέρετε όλοι πραγματικά το έκανα από αγάπη αλλά και πείσμα μετά από ένα ατύχημα που είχα , τους προπονητές που είχα τα τελευταία χρόνια τον κύριο Ιγνατης Παγιδας , τον κύριο Παναγιωτης Πρασσας και τέλος τον τελευταίο προπονητή μου Marinos Polymeris με το επιτελείο του Eythymios Souras , Nikos Pittas & Stathis Doupkaris για όλες αυτές τις μαγικες στιγμές που έχουμε ζήσει τα τελευταία 3.5χρόνια.
Τις διοικήσεις των δυο τελευταίων ομάδων που αγωνίστηκα , Πανιώνιος και ΓΣ Καισαριανης , τους κυρίους Ηρακλή και Νικολαος Χατζηλιας ,
Αφήνω τελευταίους τον Akis Kikidakis , Aκη Πάσσαρη , Alexis Rible και τον πιο πρόσφατο τον κύριο Michalis Antoniou που τους βλέπω κάτι παραπάνω από παράγοντες αλλά σαν πραγματικούς φίλους .
Όλους μας όλους όμως σας βλέπω σαν μια μεγάλη οικογένεια που πέρασα μαζί σας πολλές στιγμές αλλά κρατάω μέσα μου μόνο αυτές που γελάσαμε .

Τέλος θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα στον αγαπημένο μου Παππού ,που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή και με έμαθε να αγαπήσω το ποδόσφαιρο από μικρό και στον καλό μου φίλο τον Παύλο που μας άφησε πριν λίγες μέρες .

Να είστε όλοι καλά και να θυμάστε όλα είναι δρόμος , ζήστε τη ζωή και απολαύστε τη !

ΥΓ: Επειδή η καψούρα είναι καψούρα δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι με αυτό που αγαπώ
Απλά θα είναι πλέον παραγοντικη η ασχολία μου !