Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τίτλοι τέλους για τον Κώστα Αρνόκουρο στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, στην θέση του ο Γιάννης Νικολίτσας!

Published

on

 

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων…

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ένταξη του Γιάννη Νικολίτσα στο προπονητικό team της ανδρικής ομάδας, ως προπονητή τερματοφυλάκων και άμεσο συνεργάτη του πρώτου προπονητή, κυρίου Δήμου Τσιμιλιώτη. Ο Γιάννης Νικολίτσας θα αναλάβει το πόστο που κατείχε ο Κώστας Αρνόκουρος, ο οποίος αποχωρεί από την ενεργό προπονητική δράση λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, που τον εμποδίζουν να ακολουθεί εξ ολοκλήρου τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας.

Ο Κώστας Αρνόκουρος υπήρξε σημαντικό μέλος της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων τα τελευταία πέντε χρόνια, καθώς έχει διατελέσει άμεσος συνεργάτης των προπονητών της πρώτης ομάδας, από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων και του βοηθού προπονητή, ενώ διετέλεσε και πρώτος προπονητής στα τμήματα Κ-18 και Κ-16 πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια, βοηθώντας στην στελέχωση της πρώτης ομάδας με παίκτες από την ακαδημία του συλλόγου. Να σημειωθεί πως κλείνει την προπονητική του καριέρα στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων έχοντας πίσω του σημαντική προπονητική πορεία, μεταξύ άλλων, σε ΑΟ Γλυκών Νερών, ΑΟ Λουκισσίων, Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, ΑΟ Κορωπίου, ΑΟ Περιστερίου και Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Ο Κώστας Αρνόκουρος δήλωσε με αφορμή την αποχώρησή του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και όλους τους συνεργάτες που είχαν άμεση σχέση μαζί μου. Όποτε η ομάδα χρειαστεί τις υπηρεσίες μου και μου επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είμαι στην διάθεσή της!»

Η διοίκηση της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Κώστα Αρνόκουρο για την προσφορά του αυτά τα χρόνια και να του ευχηθεί πρωτίστως υγεία και καλή συνέχεια και να καλωσορίσει τον Γιάννη Νικολίτσα στο νέο του πόστο και στον νέο ρόλο που θα έχει στην ομάδα, με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!