Connect with us

8ος Όμιλος

Ταβλαδωράκης: Να βοηθήσω μέσω της εμπειρίας μου

Published

on

Ένας από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Νεάπολης που θα επιδιώξει με την εμπειρία του να ανεβάσει επίπεδο το σύλλογο είναι ο Κώστας Ταβλαδωράκης. Ο έμπειρος μέσος μέσω της ιστοσελίδας μας ουσιαστικά αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε την ομάδα του Λασιθίου λέγοντας: Επέλεξα τη Νεάπολη διότι με προσέγγισαν οι άνθρωποι της εξαιρετικά και αφού μου εξήγησαν τι έχουν στο μυαλό τους, ήθελα από την πρώτη στιγμή να βοηθήσω σε αυτό το εγχείρημα”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπαθεια που κάνει ο σύλλογος λέγοντας: ”Η προσπάθεια που κανει η ομάδα ειναι να ανεβεί σε ολα τα επίπεδα χωρις τρελές και υπερβολές προσπαθώντας να εχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα. Σίγουρα ο ρεαλιστικός στόχος ειναι η σωτηρία για μια νεα ομάδα και σε ένα πρωτάθλημα που θα υποβιβαστούν 6-7 ομάδες μαλλον και μεσα απο σκληρή δουλεια αυτο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε΄’.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προσωπικές του φιλοδοξίες λέγοντας: Οσο αφορά εμενα πρώτα απο ολα να εχουμε υγεια και να βοηθήσω και εγω την ομάδα με την εμπειρία μου σε οτιδήποτε χρειαστεί!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply