Connect with us

3ος Όμιλος

Ταλαιπωρία ταξίδι για τον Κανάρη

Published

on

Ευτυχώς για τον Κανάρη το δύσκολο ταξίδι στο φιόρο του Λεβάντε, όπως λέγεται η Ζάκυνθος, δύσκολο και για την μετάβαση εκεί αλλά και αρκετά δαπανηρό, γίνεται στην 1η αγωνιστική τώρα δηλαδή που ο καιρός είναι ακόμη καλός, οπότε οι παίκτες θα ταλαιπωρηθούν λίγο λιγότερο από ότι να πήγαιναν εκεί μέσα στο χειμώνα.

 

Πάντως η αποστολή του Κανάρη στην Ζάκυνθο θα θυμίζει κομάντο αφού μέσα σε λίγες ώρες θα πάνε θα παίξουνε και θα γυρίσουν για να προλάβουν το πλοίο της επιστροφής για τον Πειραιά. Οι ιθύνοντες του Κανάρη έψαξαν ότι καλύτερο γίνονταν για την μετάβαση στην Ζάκυνθο, που τόσο για την τοπική ομάδα όσο και για τους πρωταθλητές Χίου αλλά και για τον Αιολικό είναι η δυσκολότερη του ομίλου.

Οι πρωταθλητές Χίου θα αναχωρήσουν το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά. Θα φτάσουν στις 8 το πρωϊ του Σαββάτου, θα επιβιβαστούν αμέσως στο πούλμαν και μετά από διαδρομή 4 ωρών θα είναι στην Κυλλήνη όπου θέλουν οπωσδήποτε να προλάβουν το πλοίο που φεύγει στις 12.30 το μεσημέρι. Ύστερα από μια ώρα θα είναι στην Ζάκυνθο. Έχουν ζητήσει από την ΕΠΟ, να παίξουν το απόγευμα νωρίς, δηλαδή 3.30 ή 4 το αργότερο, ώστε στις 7 να επιβιβαστούν και πάλι στο πλοίο για την Κυλλήνη, όπου εάν όλα πάνε καλά θα είναι εκεί στις 8. Και η συνέχεια άλλες 4 ώρες με το πούλμαν για τον Πειραιά όπου οριακά θα προλάβουν στις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, το πλοίο που αναχωρεί για το νησί μας.

Δυστυχώς λόγω ότι την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου το πλοίο φεύγει από τον Πειραιά για την Χίο στις 8 το βράδυ δεν μπορούνε να παίξουν την ίδια ημέρα το πρωϊ στην Ζάκυνθο, κάτι που θα έκανε την μετακίνηση τους πιο άνετη, αφού θα πήγαιναν στο νησί του Ιονίου από το απόγευμα του Σαββάτου χωρίς την αγωνία να τρέχουν για να προλάβουν τα καράβια. Όμως την Κυριακή, εάν έπαιζαν πχ στις 11 το πρωϊ, δρομολόγιο από την Ζάκυνθο για την Κυλλήνη έχει στις 3 το μεσημέρι, οπότε θα είναι στην πόλη της Ηλείας στις 4 και με δεδομένο ότι θέλουν 4 ώρες από εκεί μέχρι τον Πειραιά με το πούλμαν δεν θα προλάβαιναν το πλοίο το βράδυ της Κυριακής.

Το συγκεκριμένο ταξίδι θεωρείται μάλιστα το πιο ακριβό σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχει να κάνει η ομάδα μας στον 3ο όμιλο και σίγουρα όπως διαβάσατε σε ότι αφορά την μετακίνηση της ιδιαίτερα δύσκολο.

 

Πηγή: alithia.gr