Connect with us

slideshow

Ταμπάκης: Μόνο για την Κηφισιά!

Published

on

Συνέντευξη στον Δημήτρη Θεοδώρου

Στα 26 του έτη πήρε την απόφαση να κατέβει κατηγορία. Σε μια ηλικία που οι περισσότεροι συνάδελφοί του θα σκέφτονταν ίσως και το… κάτι παραπάνω, ο Βασίλης Ταμπάκης αποδέχθηκε την πρόταση της Κηφισιάς και είχε τους λόγους του! Ο 26χρονος φορ δεν αρνήθηκε να μιλήσει για ”το οργανωμένο, καθαρό και υγιές σωματείο” που τον προσέγγισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αλλά και για τις υψηλές του βλέψεις που συμβαδίζουν με αυτές των ‘κυανόλευκων’.

 

*Βασίλη, ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να απαντήσεις θετικά στην πρόταση της Κηφισιάς;

 

”Πρώτα από όλα, με κέρδισαν οι άνθρωποι της διοίκησης, οι οποίοι με προσέγγισαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, δείχνοντάς μου ότι με ήθελαν πολύ! Ασφαλώς, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι στην ομάδα υπάρχουν υψηλές βλέψεις, που συμβαδίζουν με τις δικές μου. Επίσης, θεωρώ ότι πρόκειται για το πιο οργανωμένο, καθαρό και υγιές σωματείο της Αττικής σε Β’ και Γ’ Εθνική”.

 

*Είχες κι άλλες προτάσεις, ενδεχομένως από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, ή αυτή της Κηφισιάς ήταν η καλύτερη;

 

”Είχα αρκετές προτάσεις, ακόμη και από ομάδες της Football league, όμως για τους λόγους που ανέφερα προηγουμένως, αποφάσισα να συνεργαστώ με την Κηφισιά”.

 

*Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστείς ως ερασιτέχνης, από τη στιγμή που έγινες επαγγελματίας, πριν από πολλά χρόνια. Νιώθεις ότι έκανες πισωγύρισμα ή δεν το βλέπεις έτσι;

 

”Αν πήγαινα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, θα το έβλεπα ως πισωγύρισμα. Όμως, αυτή η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία μόνο στα… χαρτιά”!

 

*Πως νιώθεις που για πρώτη φορά δεν θα ανήκεις στον Φωκικό;

 

”Είναι πολύ περίεργο και δύσκολο το συναίσθημα! Έζησα πολλές όμορφες και αξέχαστες στιγμές στον Φωκικό! Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στη διοίκηση για τη συνεργασία, την αγάπη και την στήριξή της σε αυτά τα εννέα χρόνια! Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, με τον οποίο είχα ξεχωριστή σχέση”.

 

*Ποιος είναι ο δικός σου στόχος για την ερχόμενη σεζόν;

 

”Ελπίζω πως η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό και μέσω της καλής της πορείας θα αναδειχθώ κι εγώ”.

 

*Ποιους ποδοσφαιριστές της νέας σου ομάδας γνωρίζεις;

”Καταρχήν, ήμουν συμπαίκτης με τον Παπαζούδη στον Φωκικό. Από εκεί και πέρα, έχω αγωνιστεί ως αντίπαλος με τον Βέρμπη, τον Κορακάκη, τον Τεγούση και τον Κολοτούρο”.

 

*Η Κηφισιά είναι μία νεοσύστατη ομάδα, που προέκυψε από τη συγχώνευση του Ελπιδοφόρου και του ΑΠΟ Κηφισιάς. Πιστεύεις ότι μπορεί να διεκδικήσει το δικό της κομμάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

‘Εκτιμώ ότι σε διάστημα τριετίας-τετραετίας η Κηφισιά έχει τη δυνατότητα να φτάσει μέχρι και στη Σούπερ Λίγκα! Για αυτό, άλλωστε, υπέγραψα διετές συμφωνητικό συνεργασίας! Ο σύλλογος έχει οργάνωση και νοοτροπία που ανήκουν σε επαγγελματικές κατηγορίες! Πιστεύω ότι θα πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply