Connect with us

5ος Όμιλος

Ταράζει τα… νερά η ΑΕ Μοσχάτου με την απόκτηση του Ψυχογιού

Published

on

Κάθε απάντηση στους αμφισβητίες της δίνει καθημερινά η ΑΕ Μοσχάτου που προβιβάστηκε φέτος στην Γ’ Εθνική και δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει τον όποιο στόχο έχει πέσει στο τραπέζι είναι ορατός να επιτευχθεί.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά τους Κορνελάτο, Γιώρα, Ντούμπερετ, Πασαλίδη ακόμη ένα «μπαμ» σημειώθηκε στο στρατόπεδο του συλλόγου με τη διοίκηση του Στέφανου Φαναρίδη να ταράζει τα νερά του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, στους «πράσινους» θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ένας από τους καλύτερους ακραίους επιθετικούς που άνηκε στο δυναμικό του Αιγάλεω πέρυσι μέχρι το α’ εξάμηνο και στου Κερατσινίου από την μέση της σεζόν και μετά.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπάθα –ξανά- θα πετυχαίνει γκολ ο Νείλος Ψυχογιός.

Ο υψηλός και ταχύτητος ακραίος κυνηγός έρχεται να πλαισιώσει την τετράδα των μεταγραφών που είχαν προκαλέσει ήδη μεγάλο… θόρυβο στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Ο Ψυχογιός είχε συνεργαστεί με τον κ. Σπάθα την περίοδο που κατέκτησε το Κερατσίνι το πρωτάθλημα στον Πειραιά πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ στο ματς μπαράζ με την Οδηγήτρια.

Έχοντας κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και έχοντας διδαχθεί τα μυστικά του αθλήματος στον Ολυμπιακό, ο Ψυχογιός είπε το ναι για να βοηθήσει την προσπάθεια που θα κάνουν οι περσινοί πρωταθλητές Πειραιά στην Γ’ Εθνική.

Παράλληλα έχει περάσει από Αστέρα Βάρης και Φωστήρα.