Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τασιόπουλος:’Μέτρησε το συναίσθημα και το… δέσιμο’!

Published

on

Την δεκαετία του 90′ έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Αθηναϊκού αφού αποτέλεσε μακράν έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τα χρώματα του ιστορικού συλλόγου. Λίγα χρόνια αργότερα, ήρθε σειρά να προπονήσει τους ‘λόρδους’ πραγματοποιώντας εξαιρετική δουλειά στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής αφού κατά την παρουσία του, οι ‘τζαλορόσσι’ πρωταγωνίστησαν, ενώ υπό την καθοδήγηση του αρκετοί παίκτες μεταγράφηκαν σε ανώτερους συλλόγους (Καραμπάς, Μπίτιλης, Σταύρου). Ο Τάσος Τασιόπουλος μόλις μερικά έτη αργότερα απαντάει θετικά στην πρόταση της διοίκησης του Αθηναϊκού δείχνοντας την απέραντη αγάπη που αισθάνεται για το σωματείο. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για την επιστροφή του σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής ότι θα κάνει τα πάντα ώστε ο Αθηναϊκός να φτάσει ψηλά. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του :

Καταρχήν υπάρχει θέλω να πω ότι υπερίσχυσε το συναίσθημα. Την έχω υπηρετήσει τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής οπότε υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο με τον Αθηναϊκό. Είχα σκοπό μέχρι το καλοκαίρι να μην ασχοληθώ με την προπονητική αφού είχα επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά με τη συγκεκριμένη ομάδα έχω άλλο δέσιμο και γι αυτό το λόγο αποφασίσα να απαντήσω θετικά βάζοντας και εγώ το λυθαράκι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Βέβαια η δουλειά που έχει γίνει από τον Βασίλη Τζαλακώστα και τους παίκτες είναι εξαιρετική καθώς επίσης και από την διοίκηση και γι αυτό το λόγο αλλωστε βρίσκεται στην κορυφή η ομάδα. Εύχομαι να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου ώστε ο Αθηναϊκός να πετύχει το στόχο του. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι υπάρχει όραμα στο σωματείο. Με εξιτάρει αυτό αυτό το γεγονός, όμως θα πρέπει να κοιτάμε την κάθε ημέρα ξεχωριστά αφού άμεσως στόχος είναι η επιστροφή της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΑ’. Ερωτηθείς εάν έχει εικόνα για το σύλλογο, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ είπε:

Η ομάδα διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι τόσο οργανωτικά όσο και στο διοικητικό βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο και θα το ζήλευαν ομάδες ανώτερερων κατηγοριών. Πλέον, πρέπει να δουλέψουμε με τα παιδιά αφού όταν μια ομάδα δέχεται συνεχόμενες ήττες τότε η ψυχολογία της βρίσκεται στο ναδήρ. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε την άνοδο.