Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τα έκανε “μούσκεμα” η Βογιατζιδάκη στο 2-1 των Σαλαμινομάχων επί του Αστέρα Νίκαιας

Published

on

Η ρέφερι της αναμέτρησης κ. Βογιατζιδάκη «κατάφερε» να κλέψει την παράσταση σε ένα πολύ καλό από πλευράς θεάματος ματς τηρουμένων των αναλογιών, με τους Σαλαμινομάχους να παίρνουν μια σπουδαία νίκη με 2-1 από έναν αξιόλογο αντίπαλο τον Αστέρα Νίκαιας και τις δύο ομάδες να έχουν  παράπονα από τα σφυρίγματα της.

Στο 10’ ο Τσιτούρας έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αστέρα σημειώνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 29’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Stojku.

Η ομάδα της Νίκαιας  στο 68΄σημείωσε τέρμα που ακυρώθηκε από την κ. Βογιατζιδάκη και ζήτησε πέναλτι λίγα λεπτά αργότερα σε ανατροπή του Δρογγίτη, στο 73’ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να τα βάλουν με την ρέφερι όταν σημείωσαν τέρμα με τον Μιχαλάκη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε και πάλι δίχτυα στο 76’ διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 δίνοντας την νίκη στην ομάδα του

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν από δυο δοκάρια, ο Αστέρας με τον Μανώλη στο 55’ και στο 90’+4 και οι φιλοξενούμενοι με τους Μιχαλάκη στο 37’ και Ευαγγέλου στο 64’

Αστέρας Νίκαιας:  Ταταράκης, Τσικώνης(79′ Λάτσης), Παπαμάρκου(30′ Ρόκος), Μανώλης, Τσιτούρας, Λαζάκης, Γεωργιόπουλος(37′ Δίπλας), Χάλκος, Δρογγίτης, Παπανδρέου, Κεφαλάς.

Σαλαμινομάχοι: Βουκούτης, Πασαλής, Νομικός(79′ Παπαδημητρίου), Σαράτσι(67′ Μπούζι), Κωνσταντινίδης, Stojku, Ασλάνι, Ράμφος(67′ Κούκης), Μιχαλάκης(79′ Τουμπαρίδης), Τάνκας, Ευαγγέλου(92′ Αποστολίδης)

Advertisement