Connect with us

stoplekto

Τα Αστέρια Δραπετσώνας έχασαν παιχνίδι «στα χαρτιά»

Η Πειραϊκή κέρδισε την ένσταση και βρέθηκε μια ανάσα από την κορυφή

Published

on

Όταν στα Αστέρια Δραπετσώνας πανηγύριζαν την μεγάλη  νίκη επί της Πειραϊκής με 2-0 στο αντίπαλο στρατόπεδο «κρυφογελούσαν». Γιατί ήδη είχαν ανακαλύψει ότι οι νικητές χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα τους τρεις αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές . Και ήξεραν ότι αυτοί θα ήταν οι τελικοί νικητές .

Αξίζει να σημειωθεί ότι το λάθος αυτό της Δραπετσώνιτικης ομάδας που είχε γίνει από καθαρή άγνοια όπως αποδείχτηκε , ήταν …επαναλαμβανόμενο . Από την αρχή του πρωταθλήματος χρησιμοποιούνταν τρεις ξένοι χωρίς κανένας από τους υπόλοιπους συλλόγους που είχαν αγωνιστεί απέναντι στα Αστέρια να το αντιληφθούν.

Οι  τρεις λοιπόν βαθμούς που κέρδισε η ομάδα της Δραπετσώνας  μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πηγαίνουν πλέον στην Πειραϊκή που παραμένει μεν στην τρίτη θέση αλλά βρίσκεται σε «απόσταση αναπνοής » , ένα βαθμό πίσω  από τους πρωτοπόρους Θύελλα Κορυδαλλού και Προφήτη Ηλία .

Αντίθετα τα Αστέρια που χάνουν τον αγώνα με 0-3 ( τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 100€)  από την τέταρτη θέση και τους 14 βαθμούς βρέθηκαν στην έβδομη με 11….

 

ΑΝΤ. ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply