Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Τα Αστέρια Δραπετσώνας 4-2 τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας

Published

on

Με ανατροπή πέρασαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΠ τα Αστέρια Δραπετσώνας καθώς επικράτησαν του Φοίνικα Αγίας Σοφίας με 4-2 αν και στο πρώτο τριαντάλεπτο ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 .

Οι γηπεδούχοι «κτύπησαν» νωρίς μόλις στο 2’ με κόρνερ του Περαμαντζή και πραγματοποίησαν το 2-0 στο 27’ με φάουλ του Κανάρη.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με δυο τέρματα του Καλούς στο 34’ με πλασέ και στο 60’ ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ο Τσελέπης Α. στο 82’ έβαλε τα Αστέρια μπροστά στο σκορ και ο Οστά στο 85’με υπέροχη ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-4

Στα αξιοσημείωτα του ματς η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τον Οστά Χασάν μετά από ενός χρόνου απουσία από τα γήπεδα λόγω σοβαρού τραυματισμού, κάνοντας μάλιστα την διαφορά για την ομάδα της Δραπετσώνας.

Διαιτητής ήταν ο Ζέστας.

Φοίνικας Αγ. Σοφία: Σαρρής, Κοντογιαννόπουλος, Ελευθερίου, Βορδώνης, Γιαννούλης, Μπάσα, Τυρολόγος(71′ Τσουμάκος), Κανάρης(71′ Καμπουράκης Ν.), Σοφιάς(58′ Καμπουράκης Γ.), Περάμαντζης(58′ Κοτανίτης), Ντούρος(61′ Χατζηιωαννίδης).

Αστέρια Δραπετσώνας: Παπαδόπουλος, Βερβέρογλου(25′ Τσέλα, 43’λ.τ. Οστά Χασάν, 87′ Τσιπουλάκος), Καραμπετιάν, Φίτσο, Κέβιν, Καραμάνης(46′ Καρπούζης), Καλούς, Κτενάς, Κυριακάκης Χ., Τσελεπής Α., Τσελεπής Σ.

Advertisement