Connect with us

Uncategorized

Τα βλέμματα σε Νάξο και Πέραμα

Published

on

Αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το σημερινό μενού στον 9ο όμιλο με τους αγώνες Πανναξιακός – Αστέρας Βάρης (16.00) και Περαμαϊκός – Άνω Μερά (14.15)

Πρόκειται για δυο ομάδες που στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στη δύναμη της έδρας τους και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο φιγουράρουν στις υψηλές θέσεις της κατάταξης. Απόδειξη αποτελεί ότι αμφότερα σωματεία έχουν γνωρίσει μόλις μια ήττα στα εντός έδρας παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα. Ο λόγος για τον Πανναξιακό και τον Περαμαϊκό οι οποίοι σήμερα καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Αστέρα Βάρης (16.00 δημοτικό στάδιο Νάξου) και Άνω Μεράς (14.15 γήπεδο Περάματος) ώστε να αποδείξουν ότι δίκαια χαρακτηρίζονται από τους περισσότερους ως δυο από τα καλύτερα σύνολα του 9ου ομίλου. Βέβαια το έργο για το συγκρότημα του Γιώργου Βλαστού έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας σε σύγκριση με τους Πειραιώτες, καθώς η ομάδα από την ανατολική Αττική διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά. Άλλωστε, όπως έχουν τονίσει επανειλημμένος οι άνθρωποι που στελεχώνουν το συγκεκριμένο σωματείο, στόχος του Αστέρα είναι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Και μπορεί οι Κυκλαδίτες να προέρχονται από ήττα στο ντέρμπι με τον Ιωνικό, παρ’ όλα αυτά χρειάζονται τους τρεις βαθμούς ώστε να παραμείνουν σε απόσταση βολής από τους Νικαιώτες που απολαμβάνουν την κορυφή. Το τεχνικό επιτελείο των Κυπελλούχων Κυκλάδων έχει «ευχάριστο» πονοκέφαλο αφού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

 

Στο άλλο παιχνίδι που αφορά τον ίδιο όμιλο, ο Περαμαϊκός θα επιδιώξει να φτάσει στην 10η νίκη του στο πρωτάθλημα προκειμένου να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Πάντως, οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι ο αντίπαλος δεν αποτελεί εύκολη λεία και αυτό διότι αγωνίζεται δίχως άγχος.

Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply