Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τα βλέμματα σε Πετρούπολη, Φάληρο και Ηλιούπολη

Published

on

Την 1η αγωνιστική ο 1ος Όμιλος επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις αφού καμια από τις ομάδες που στοχεύουν την άνοδο πλην του ΠΑΟ Ρουφ δεν κατάφερε να κερδίσει. Η Δόξα Βύρωνος ηττήθηκε εντός έδρας από το Θρίαμβο Αθηνών, ενώ στο Περιστέρι, ο Ήφαιστος υποχρέωσε σε ήττα τους Άγιους Ανάργυρους. Η Ένωση καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος με δεδομενο ότι έχει υψηλούς στόχους στο σημερινό ματς (Πετρούπολης Β’ Αλκυων) με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Η αποστολή για το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού δεν θα είναι εύκολη μιας και οι παίκτες του Θοδωρή Κατραμάδου θέλουν να δείξουν αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Σημαντικό ματς θα λάβει χώρα και στο γήπεδο ‘Σωτήρης Αγγελόπουλος’ εκεί που το Παλαιό Φάληρο του Γιάννη Γαζή θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει τους πρώτους του βαθμούς από τη στιγμή που επέστρεψε στην Α’ ΕΠΣΑ κόβωντας την πορεία του ΠΑΟ Ρουφ που στην πρεμιέρα… πετούσε φωτιές απέναντι στην Τερψιθέα.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας που αφορά τον 1ο όμιλο, Θρίαμβος Αθηνών και Αθηναϊκός θα κληθούν να υπερασπιστούν τη νίκη που πανηγύρισαν την 1η αγωνιστική κόντρα σε Δόξα Βύρωνος και Νέα Ιωνία εκτός έδρας αντιστοιχα ώστε να εμπλουτιστεί η συγκομιδή τους.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται η περιοχή της Ηλιούπολης και πως να μην είναι άλλωστε όταν στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συμμετέχουν τέσσερις ομάδες από την περιοχή των νοτίων προαστίων.

Σήμερα δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Διάνα και Φωστήρα στο γήπεδο ‘Ηλιούπολης Β’ (Αγια Μαρίνα), με τους ‘κυανέρυθρους’ να θέλουν να φτάσουν στη πρώτη τους νικη μετά την ήττα που συνοδεύτηκε με κακή εμφάνιση στο Χολαργό. Το αντίπαλον δέος θα παίξει χωρίς άγχος αφού δεν είναι θεωρητικά γηπεδούχους (χρησιμοποιει την ίδια έδρα) με δεδομένο ότι στην πρεμιέρα νίκησε το σκληροτράχηλο Χαϊδάρι.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, το Χαϊδάρι του Γιώργου Κιούρκο παρά τα προβλήματα απουσιών θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να δείξει τις δυνατότητες του απέναντι στον Γ.Σ. Αργυρούπολης που θα στοχεύσει στο να μην χάσει και να φτάσει ακόμη υψηλότερα μετά τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply