Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τα βλέμματα στο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω

Published

on

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, Πεύκη και Θρίαμβος Αθηνών γνωρίζουν αρκετά καλά ότι θα πρέπει να νικήσουν προκειμένου να παραμείνουν στην Α’ ΕΠΣΑ και για να μην έχουν το μυαλό τους στα μπαράζ ανόδου. Αμφότερες οι ομάδες θα αναμετρηθούν αύριο στις 16.30 (Δ.Α.Κ. Αιγάλεω) στο παιχνίδι των Play-out της Α’ ΕΠΣΑ με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο τόσο για την ομάδα του Νέου Κόσμου όσο και για εκείνη των βορείων προαστίων.

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νταμάνης: Καλώ το κόσμο του συλλόγου να δώσει το παρών 

Από την πλευρά τους, οι πράσινοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Ζαχαρόπουλου και Ευαγγελόπουλου καθώς αμφότεροι είναι τιμωρημένοι. Στο μεταξύ, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον γενικό αρχηγό του συλλόγου, Βασίλη Νταμάνη, ο οποίος έδωσε το δικό του στίγμα για το αυριανό ματς, απευθύνοντας κάλεσμα στο κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά, η δήλωση του:

Τα παιδιά και γενικά η ομάδα του Νέου Κόσμου θα φανεί αντάξια των προσδοκιών σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι. Καλώ όλο το κόσμο του συλλόγου να έρθει στο γήπεδο και να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των παιδιών. Θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να κάνω ό,τι μπορώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα’.

ΠΕΥΚΗ

Κοϊντόσης: Η νίκη είναι μονόδρομος

Στο αντίπερα στρατόπεδο, η ομάδα των βορείων προαστίων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα, με τον Γιώργο Κοιντόση να εμφανίζεται αισιόδοξος στις δηλώσεις που παραχώρησε stoplekto.gr αναφορικά με την εικονα του αγώνα. Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:  Εδώ που φτάσαμε η νίκη είναι μονόδρομος. Έχουμε προετοιμαστεί πιστεύω κατάλληλα για να κερδίσουμε.  Έχουμε εικόνα για τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.Ήταν μια άτυχη χρονιά για εμάς διότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει την παραμονη πιο γρήγορα, όμως πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά αύριο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply