Connect with us

5ος Όμιλος

Τα βρήκε και με Μάππα!

Published

on

Η μοναδική θέση στην οποία υπήρχε ένα μικρό κενό στο ρόστερ του φετινού Αιολικού, αφορούσε εκείνη του τερματοφύλακα και οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται πως βρήκαν τον εκλεκτό τους.

Η έλευση του Παναγιώτη Τρύφων στη Μυτιλήνη δρομολόγησε εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο για τον Αιολικό, το ενδιαφέρον του οποίου για την απόκτηση του Λευτέρη Μάππα μεταφράστηκε σε χειροπιαστές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας, με θητεία σε επαγγελματικές κατηγορίες και περισσότερες από 200 συμμετοχές σε Ελλάδα (Μαρκό, Βύζας Μεγάρων, Κεραυνός Κερατέας, Σαρωνικός, ΑΕΛΚ) και Κύπρο (ΑΠΕ Πιτσιλιάς, Χαλκάνορας Ιδαλίου), τα έχει βρει σε όλα με τους διοικούντες τον ιστορικό σύλλογο της Λέσβου και απομένει μονάχα η επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του “SL” εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τον Νίκο Γάλα, που προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς πάντως να έχει ανακοινωθεί επισήμως από τη διοίκηση του Αιολικού. Δύο πολύ σπουδαίες μεταγραφές για την ομάδα της Μυτιλήνης, που επιστρέφει στη Γ’ Εθνική με αξιώσεις και προσδοκίες για ακόμα ψηλότερα.

Πηγή: sportlesvos.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply