Connect with us

Uncategorized

Τα δοκάρια σταμάτησαν το Περιστέρι με Μελίσσια

Έμειναν στο 0-0

Published

on

Με μοιραίο παίκτη των Γιώργο Ελευθεριάδη, ο οποίος είχε δυο δοκάρια στο 37′ και 73′ το Περιστέρι δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά, καθώς έμεινε στο φτωχό 0-0 με τα Μελίσσια. Στο α’ μέρος το συγκρότημα του Γιάννη Τάπρατζη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 37′, όταν η προσπάθεια του Εελυθεριάδη σταμάτησε το δοκάρι της εστίας του Νικολάου.

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να πιέζουν, χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Στο 73′ ο Ελευθεριάδης «σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι του Νικολάου, με αποτέλεσμα το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρόπουλος (Δυττικής Αττικής)

 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Ψύχος, Πόσιος, Βασίλογλου, Ποστόλης, Βαγγέλης, Χέλμης, (55′ Πλέστης), Ελευθεριάδης, Λαυδαίος (74′ Λεβέντης), Νυσαριώτης, Ντέλης, Παπαδόπουλος (67′ Μπονιάκος)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Νίκος Παναγιωτάρας): Νικολάου, Τσουκαλάς, Κοκκώτης, Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Κωνσταντόπουλος (27′ λ. τρ. Γκαβούδης), Τζανετέας, Ιατρού, Πατσιαβούρας (83′ Νίκας), Μανδύλης (90′ Νικόλα), Ταυλαδοράκης

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply