Connect with us

6ος Όμιλος

“Τα είπε όλα” ο Στρατής Βαλιός

Published

on

Ο γνωστός Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής γνωστός και για το ήθος του όλα αυτά τα χρόνια με ανάρτηση του στο Facebook έδωσε στο φως τη φετινή κατάσταση στον Αιολικό.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σουφλιάς

Προς τιμή τους αποκαλύπτει πως μερικοί παίκτες δεν έφυγαν για να μην πέσει η ομάδα στα τοπικά και εκφράζει τη δυσαρέσκειά του προς τον πρόεδρο Αντωνάκα που έχει «εξαφανιστεί» εδώ και ένα μήνα σύμφωνα με τον ίδιο.

Αναλυτικά το ποστ του Στρατή Βαλιού. :

Όσα χρόνια είμαι στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν θυμάμαι ποτέ πρόεδρο ομάδας με πολλά σχέδια και λόγια από την την αρχή της χρονιάς μέχρι και Γιώργο Παπανδρέου ξανά ακούσαμε λεφτά υπάρχουν όσα θέλετε να εξαφανιστεί πριν 1,5 μήνα και να αφήσει μια ομάδα στον αέρα και παιδιά με οικογένειες και υποχρεώσεις επειδή το να αρχίσω να γράφω με αυτά που είδαν τα μάτια μου φέτος θα κουράσω πάρα πολύ,ο μόνος λόγος που δεν φεύγαμε από την ομάδα με όλα αυτά τα τραγελαφικά που γινόταν από την αρχή της χρονιάς κάποια παιδιά πιο μεγάλοι σε ηλικία ήταν γιατί πρώτον δεν θέλαμε να ρίξουμε την ομάδα και δεύτερον γιατί το οικονομικό κομμάτι μέχρι Ιανουάριο με πολύ προσπάθεια ήταν εντάξει όχι σε όλους.

Μας έλεγαν όλοι να φύγετε 30 θα φέρουμε μάλλον 30 σετ εννοούσαν ρούχα για προπόνηση και όχι παίχτες που ούτε αυτά έφεραν έχω να πω μόνο ότι ευτυχώς που σταμάτησε το πρωτάθλημα και σώθηκε η ομάδα γιατί θα το είχα μεγάλο βάρος εγώ προσωπικά και ας μην ξανά παίξω ποδόσφαιρο αυτά τα λίγα που κατάφερα μόνος μου σε αυτόν το χώρο με τόσους σάπιους ανθρώπους μου είναι αρκετό δόξα το Θεό δεν έχω απωθημένα.

Μια ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος παντού και το κυριότερο έλλειψη αξιοπρέπειας από κάποιους είναι κρίμα για την ιστορία και το όνομα του Αιολικού τέτοιες καταστάσεις.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που έσωσαν φέτος την ομάδα μόνοι τους χωρίς πολλά στοιχειώδη πράγματα που πρέπει να έχει έστω και ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής….

athlitikometopostoaigaio