Connect with us

stoplekto

Τα επεισόδια αμαύρωσαν τον αγώνα Κερατσινίου- Χαραυγής

Published

on

Τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν προχθές στο Σχιστό επισκίασαν το αγωνιστικό μέρος του ημιτελικού Κερατσινίου – Χαραυγής . Οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση με 2-0 στις καθυστερήσεις , λίγο πριν ο αγώνας οδηγηθεί στην παράταση. Όμως το θέμα συζήτησης που έκανε το γύρου του κόσμου μέσω του διαδικτύου ήταν τα όσα σημειώθηκαν τόσο στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ παικτών και παραγόντων των δυο ομάδων  όσο και μετά τη λήξη μεταξύ ανθρώπων   της Χαραυγής και  δύναμης των ΜΑΤ.

Πρωταγωνιστής ο διαιτητής Κουβέλης που ομολογουμένως προσπάθησε να φέρει σε πέρας  το παιχνίδι, αλλά ίσως δεν το διαχειρίστηκε όπως θα έπρεπε . Υπήρχε και κακοπιστία απέναντι  του . Λάθη έκανε σε βάρος και των δυο ομάδων . Δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε ξεχωριστά  Και ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι όποιος και  αν έχανε θα είχε παράπονα για τη διαιτησία του .

Το σκορ άνοιξε ο Ψυχογιός με πλασέ στο 37’ . Αμέσως μετά και σύμφωνα με το Φ.Α. εκπρόσωποι του Κερατσινίου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν , ένας μάλιστα από τους οποίους  έβρισε και έφτυσε αντίπαλο ποδοσφαιριστή κάνοντας και άσεμνες χειρονομίες στην εξέδρα Ακολούθησε είσοδος παραγόντων της Χαραυγής στον αγωνιστικό χώρο που είχαν αψιμαχίες με τους Κερατσινιώτες ενώ άρχισαν και οι διαξιφισμοί μεταξύ παικτών . Ο ποδοσφαιριστής της Χαραυγής Γεροπαναγιώτης έσπρωξε βίαια αντίπαλο σύμφωνα με υπόδειξη του βοηθού Ζερβάκη και του τέταρτου διαιτητή Πετρουμιανού. Το παιχνίδι διακόπηκε για 35 λεπτά και συνεχίστηκε αφού αποβλήθηκαν ο Γεροπαναγιώτης , οι προπονητές και όσοι κάθονταν στους πάγκους των δυο ομάδων εκτός από τους αναπληρωματικούς .

Στο 92’ ο Μαριόλης Ν. με κεφαλιά χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του .

Αμέσως μετά η Χαραυγή κέρδισε φάουλ από πλάγια θέση, το οποίο δεν εκτελέστηκε ποτέ αφού έπεσαν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο ένα από τα οποία βρήκε στο κεφάλι τον διαιτητή  και ένα άλλο  τον 4ο διαιτητή στο πόδι. Τότε ο  Κουβέλης σφύριξε τη λήξη , για να δεχτεί επίθεση από οπαδούς της Χαραυγής, που , σύμφωνα με το Φ.Α. , εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια συνεπλάκησαν  με δυνάμεις των ΜΑΤ ,κατά των οποίων πετάχτηκαν καρέκλες , σιδερόβεργες κλπ. ….

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φρατζεσκάκης , Σφυρογιαννάκης( 56’ Σιδέρης) , Σκορδίλης , Αγγελάκης, Βαττής, Μπατής, Γκιάτης(ν 67΄Φούντας) , Μαριόλης, Ν., Ψυχογιός, Κουρκούτης .

ΧΑΡΑΥΓΗ: Παγώνης Γεροπαναγιώτης, Γαβαλάς, Χατζηπαπάς, Τούρλος , Κυριακίδης , Δούβλης, Μακαρονάς( 74’ Μιχαήλ) , Τάνκας( 70’ Ποτουρίδης), Ηλιόπουλος( 63’ Βασίου), Γκιόκα