Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τα ευχαριστώ του Αλέξη Μπουραζά

Published

on

Το ευχαριστήριο κείμενο από τον Αλέξη Μπουραζά όπως αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Διάνα Ηλιούπολης, ομάδα που υπηρέτησε πιστά τρία ολόκληρα χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο αθλητής 

«Μετά από 3 ολόκληρα χρόνια έφτασε η στιγμή που αποχωρώ και έχω με την σειρά μου από την ομάδα της Διανας Ηλιουπολης! Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς όλους τους συμπαίχτες που είχα αυτά τα 3 χρόνια και τους εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία πάνω από όλα! Ευχομαι η Διανα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει!

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση Ζευγίτη (κυρίους Γιάννη Ζευγίτη και Νίκο Βαλκανά) για αυτά τα 3 χρόνια καθώς είναι πάντα δίπλα στους παίχτες τους!

Στην συνέχεια να ευχαριστήσω τον
κύριο Ιωσηφέλλη ο οποίος είναι υπεύθυνος υλικού της ομάδας και πραγματικά η ομάδα σε αυτόν τον τομέα λειτουργεί σαν ομάδα υψηλού επιπέδου!

Ευχαριστώ τον κύριο Αποστόλη Ξιούρα (γενικό αρχηγό) ο οποίος είναι πάντα δίπλα μου σε Ποδοσφαιρικά θέματα και μη…

Ευχαριστώ τον κύριο Χαραλαμπόπουλο ο οποίος είναι σπάνιος άνθρωπος και θα τολμήσω να πω πως η Διάνα είναι παρά πολύ τυχερή που τον έχει στο «ρόστερ» της!

Θελω να ευχαριστήσω τον κοουτς της ομάδας τον κύριο Τσαμοπουλο ο οποίος αν και πιστεύει πολύ σε εμένα δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας, τον σέβομαι προπονητικά, του εύχομαι καλή επιτυχία και ελπίζω να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει με την διοίκηση!

Τέλος δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω την «ψυχή»της ομάδας, αν και δεν βρίσκεται πλέον στην διοίκηση…Μιλάω για τον κύριο Δημητρη Ζοντιρο που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε ομάδα Διανα…

Τρία ολόκληρα χρόνια φίλοι, για πάντα φίλοι….

Εις το επανιδείν

Αλέξης Μπουραζάς»