Connect with us

5ος Όμιλος

Τα ευχαριστώ….του Νίκου Μεσολόγγη

Published

on

Με το τέλος της φετινής περιόδου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο προπονητής της Θύελλας Ραφήνας Νίκος Μεσολόγγης προχώρησε σε μια δήλωση “εξομολόγηση” που αναφέρει χαρακτηριστικά τα παρακάτω.
Eφτασε στο τέλος της μια ακόμη αγωνιστική χρόνια. Μετέχοντας κατά γενική ομολογία στον πιο δύσκολο και συναρπαστικό όμιλο της Γ´ εθνικής κατηγορίας η Θύελλα Ραφήνας κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας κάνοντας την καλύτερη της επίδοση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περίοδο 2020-2021.
Η συγκομιδή της τα τρία τελευταία χρόνια είναι ένα πρωτάθλημα,η περσινή κατάκτηση της τέταρτης θέσης και η φετινή που βρήκε την ομάδα μας να κάνει ξανά πορεία πρωταθλητισμού και να καταλήγει στην τρίτη θέση.
Μια ομάδα που συνεχίζει να έχει ένα από τα χαμηλότερα μπατζετ στην κατηγορία,να μην κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα από το παρελθόν,να μην συμμετέχει σε παρασκηνιακά παιχνίδια,να την ακολουθεί λίγος κόσμος και για άλλη μια χρονιά να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Είναι ένα φωτεινό παράδειγμα ο τρόπος λειτουργίας της,με μια διοίκηση που στηρίζει ενεργά προπονητές – παίκτες,που δείχνει εμπιστοσύνη,έχει υπομονή,οικονομική συνέπεια που δεν υπάρχει ούτε σε ομάδες της Super League,να μας δίνει την δυνατότητα να παίζουμε όλα τα παιχνίδια στους αγωνιστικούς χώρους και το κυριότερο πολύ δουλειά και ταπεινότητα όσοι ασχολούνται με τον οργανισμό.
Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκα για πρώτη φορά σε αυτά τα πέντε χρόνια συνεργασίας μια ανάσα από ένα διαζύγιο που είχε να κάνει με την στελέχωση της ομάδας και όχι για κάποια προσωπική μου οικονομική διαφωνία.
Θέλω λοιπόν τώρα που φτάσαμε στο τέλος να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που μου έδωσε το πράσινο φως να συνεχίσω αυτήν την ανοδική πορεία που χαράζει τα τελευταία χρόνια η Θύελλα Ραφήνας,πιστεύοντας ότι έμεινε ικανοποιημένος όπως και όλο το διοικητικό συμβούλιο που μέσα από ένα ασφαλή δρόμο η ομάδα όχι μόνο δεν μπλέκει σε περιπέτειες αλλά συνεχίζει να είναι στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Να ευχαριστήσω λοιπόν την διοίκηση της ομάδας,με ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήταν καθημερινά μαζί μου,τον πρόεδρο της ομάδας Κο Λουκάτο, τους Γενικούς αρχηγούς Κο Μυτιληναίο -Κο Μακρή,τον Κο Μπήλιο,τον Κο Κώνστα,τον συνεργάτη μου όλα αυτά τα χρόνια Κο Καραμανώφ,τον προπονητή Τ/Φ Κο Μανιό,τον φυσιοθεραπευτή μας Κο Αηδόνη,τον έφορο μας Κο Πιέτρι καθώς και ένα προσωπικό μου φίλο τον Κο Λαμπρόπουλο.
Τέλος άφησα τους πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας τους ποδοσφαιριστές μου,που με ένα ευχαριστώ δεν ξέρω αν καλύπτει όλα αυτά που μας έδωσαν για άλλη μια χρονιά,σίγουρα όμως έχουν γράψει με κεφαλαία γράμματα τα ονόματα τους στις καλύτερες χρονιές στην ιστορία της ομάδας.
Εύχομαι στις ομάδες,στους προπονητές,στους ποδοσφαιριστές,σε αυτούς που έφτασαν τον στόχο τους,σε αυτούς που δεν τον πέτυχαν καλό καλοκαίρι,να έχουν υπομονή και με πολύ δουλειά θα φτάσουν εκεί που επιθυμούν!!!
Υ.Γ. Την φετινή χρονιά θα ήθελα να την αφιερώσω στον Κίτσο μας που σίγουρα θα μας καμαρώνει από εκεί ψηλά!!!
Advertisement