Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τα εύκολα δύσκολα ο Αστέρας Καισαριανής, 3-2 τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Ενα παιχνίδι που φαινόταν περίπατος μετατράπηκε σε θρίλερ, με τον Αστέρα Καισαριανής να επικρατεί τελικά με 3-2 επί του ΠΑΟ Ρουφ και να κ’άνει ένα ακόμνη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Εφτασε έτσι τους 40 βαθμούς και είδε την διαφορά από τον Κένταυρο να αυξάνεται στους 9 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ που λίγο έλειψε να κάνει μια ολική ανατροπή έμεινε τελικά στους 22.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα και με τον φοβερό Κώστα Κραψίτη να πετυχαίνει τρία γκολ (3′, 27′, 35′) προηγήθηκαν 3-0. Στο δεύτερο μέρος χαλάρωσαν, με αποτέλλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν σε 3-1 με τον Κουράφαλο στο 76′. και παρά το γεγονός ότι έμειναν με 10 παίχτες στο 82′ λόγω αποβολής του Ηρακλή με 2η κίτρινη κάρτα, έφτασαν σε περαιτέρω μείωση του σκορ στο 87′ με τον Στατήρη με πέναλτι να κάνει το τελικό 3-2.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μιχελής, Τσιμπριμάνης (46′ Σμυρνάκης), Λεβέντης, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης, Γεραγωτέλλης, Κραψίτης (62′ Ζέλο), Μαχαίρας (62′ Αμπντέλ Ραχήμ), Παληγεώργος (92′ Ψαραδέλης), Σταμούλης, Σαπαλίδης

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Πέτρος Μαρινάκης): Κουνάδης, Γεωργόπουλος, Σιμάκου, Ηρακλής, Λαδάς (68′ Παλάτσιος), Καλτσάς, Στατήρης, Καραγιάννης (68′ Φεγγής), Γεωργίου (86′ Σταμάτης), Κουράφαλος (86′ Νάσι), Αναστασίου (68′ Μανέτας).

ΦΩΤΟ: Δημήτρης Θεοδώρου