Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τα εύκολα δύσκολα ο Ατταλος, 1-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Published

on

Ανώτερος σε όλο το ματς ο Ατταλος επικράτησε με 1-0 επί του ΓΣ Αργυρούπολης και συνέχισε την αήττητη πορεία του.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς αλλά δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να λαχταρήσουν στο τέλος.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 21΄ο Ταμπάκης, ενώ στο 33΄ ο Ατταλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μιράκα, αλλά ο Μουρεζίνης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Λίγο έλειψε στις καθυστερήσεις να έρθει η ισοφάριση, όταν το ανάποδο ψαλίδι του Δρακοντίδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 20′ ο Ταμπάκης με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από κόρνερ, ενώ στο 35′ ο Μουρεζίνης έχασε την ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα αφού έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι από το σημείο του πέναλτι.

Στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι και ο ΓΣ Αργυρούπολης σε γυριστό σουτ του Δρακοντίδη.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Τικταπανίδης, Σταύρου, Χιώτης, Κωτσαλάς, Φούφας, Στεφανής (46′ Κέσκος), Ταμπάκης, Καραγιάννης, Κοβάνης, Μουρεζίνης (89′ Δούμτσης), Μιράκα (79′ Παληγεώργος).

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης, Κωστάκης (71′ Τσάκαλος) (79′ λ.τρ. Γιαννίκος), Προμπονάς, Γεωργάκας, Γαβαλάς (46′ Χρήστου), Κορκολής (71′ Κωστόπουλος), Λεβέντης, Ζυγούρης (61′ Ντεντόπουλος), Γκρβετσίδης, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.