Connect with us

Γ Εθνική

Τα εύκολα δύσκολα ο Ερμής Ζωνιανών, 3-2 εκτός τον Απόλλωνα Ποντίων

Published

on

Σε ένα ματς που από φαινομενικό περίπατο μετατράπηκε σε θρίλερ, ο Ερμής Ζωνιανών νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Ποντίων με 3-2, ενώ προηγήθηκε με 3-0!

Ετσι για να πάρει την άνοδο πρέπει να νικήσει το Χαϊδάρι, ή να φέρει ισοπαλία και ταυτόχρονα να ηττηθεί ο Ατρόμητος Πειραιά.

Στο 38′ ο Κασαπάκης έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 60’ο Μπαμπουλάκης με πέναλτι έκανε το 0-2, με τον Κουκούλη στο 63′ νβα ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, και με ΄φοβερό σουτ του Φραγκόπουλου στο 80′ μείωσαν σε 1-3. Στο 82′ υπήρξε μεγάλη ένταση και σύρραξη μεταξύ των παιχτών, με αποτέλεσμα να δουν την κόκκινη κάρτα ο Γκαβζίδης των γηπεδούχων και οι Ξηρός και Σκουτέλης των φιλοξενούμενων. Στο 90+3′ ο Ερμής άγγιξε το τέταρτο γκολ αλλά η προσπάθεια του Μπαμπουλάκη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 90+5′ ο Κουσίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Μαβίδης, Ν.Χρ. Παπαδόπουλος (66′ Π. Παπαδόπουλος), Φραγκόπουλος, Πετσίτης, Κομιώτης (78′ Στυλίδης), Κουρούμα (66′ Βασιλειάδης), Τσουτσάνης, Δ. Πουρουζίδης (66′ Πουλικίδης), Γκαβζίδης, Κουσίδης, Ν.Γ. Παπαδόπουλος (46′ Ντ. Πουρουζίδης)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Ζάχος, Ν. Ζερβός, Γεμιστός, Ρουμπάκης, Ξηρός, Βεληβασάκης, Κασαπάκης, Γκέκας, Σκουτέλης, Μπαμπουλάκης, Κουκούλης (74′ Σπαχής).

ΦΩΤΟ: Grandsport