Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Τα εύκολα δύσκολα ο Ιάσωνας, 3-2 το Μαρούσι

Published

on

Μια πρόκριση που φαινόταν εύκολη για τους γηπεδούχους μετατράπηκε τελικά σε θρίλερ, με τον Ιάσωνα να επικρατεί με 3-2 απέναντι στο Μαρούσι και να παίρνει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 27′ με κεφαλιά του Κουρεμάδα, ενώ στο 40′ ο Ντόι με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0. Στο 66′ ο Αποστολόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, και φαινόταν [ως το ματς κρίθηκε. Ομως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν κα στο 72′ ο Δημητριάδης μείωσε σε 3-1 ενώ ο ίδιος παίχτης στο 76′ έκανε το 3-2 δίνοντας άλλη χροιά στο φινάλε. Τελικ’α παρά τις προσπάθειες και των δυο ομάδων το 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος…

ΙΑΣΩΝΑΣ: Παυλάτος, Μπράβος, Ζουμής, Κουρεμάδας (73′ Καστριότι), Κατραμάδος, Τραγανός, Αποστολόπουλος, Μουλάς (55′ Μπιλικαΐδης), Σταθόπουλος (73′ Παπακώστας), Ντόι, Γλέζος (73′ Παπαδόπουλος)

ΜΑΡΟΥΣΙ: Δεσύπρης, Χειλάς, Ποταμιάνος (58′ Δημητριάδης), Γκιόκας (70′ Διαμάντης), Σταυράτης (58′ Κολιμάτσης), Βογιατζόγλου, Μπέκιος, Λέκκος, Μαντόπουλος, Νίκας, Κογιώνος.