Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τα Μελίσσια τη νίκη (3-1), φωνάζει η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήραν τα Μελίσσια, που επικράτησαν με 3-1 εκτός έδρας επί της  Ελπίδας Αγίων Αναργύρων κα πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Εφτασαν έτσι τους 14 βαθμούς, ενώ η Ελπίδα παραμένει χωρίς νλίκη και με 3 βαθμούς υποχώρησε στην τελευταία θέση, εκφράζοντας όμως τεράστια παράπονα για την διαιτησία του Μπακογιάννη…

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΝΙΚΗΤΑΚΗ

Σε έναν αγώνα με πολλά νεύρα και δυνατά μαρκαρίσματα λόγω της κρισιμότητάς του, τα Μελίσσια κατάφεραν να πάρουν σημαντικό διπλό στους Αγίους Αναργύρους, με σκορ 3-1 κόντρα στην Ελπίδα.

Σε ένα παιχνίδι, όπου οι αποφάσεις του διαιτητή Μπακογιάννη και των βοηθών του, Αθανασόπουλου και Μπεκιάρι, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο τελικό σκορ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοπτε με χαρακτηριστική ευκολία τον ρυθμό του αγώνα, κυρίως από το σημείο της ισοφάρισης της Ελπίδας και έπειτα, με χαρακτηριστικές στιγμές, εκτελέσεις φάουλ ή υποδείξεις καρτών να διαρκούν ακόμα και τέσσερα λεπτά… Στο 70ο λεπτό, ο διαιτητής έπειτα από υπόδειξη του βοηθού του, άφησε την φάση που παιζόταν στην απέναντι πλευρά με σκοπό να αποβάλει τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ελπίδας κύριο Κώστα Αρνόκουρο και τον εκπρόσωπο της ομάδας για διαμαρτυρία, για μία φάση όπου ο αμυντικός των Μελισσίων Τιμολέων, έκανε καθαρό χέρι έξω από την περιοχή της ομάδας του, με τον διαιτητή να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ! Άξια λόγου, η πολύ κακή συμπεριφορά του διαιτητή Μπακογιάννη στην συγκεκριμένη φάση απέναντι στους ανθρώπους του πάγκου της Ελπίδας! Σημαντικά λάθη που έκριναν την αναμέτρηση, ο παίκτης των Μελισσίων Γαντζούλας στο 83′ παίρνει τη μπάλα καθαρά με το χέρι μπροστά στον επόπτη Μπεκιάρι και στη συνέχεια έβγαλε τη σέντρα στον Ραβάνη για το 1-2, ενώ λίγο αργότερα ο διαιτητής υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι για το 1-3 και ενώ στην προηγούμενη φάση ο Ζενουνλλάρι είχε δεχτεί καθαρό χτύπημα μέσα στην περιοχή, με τον επόπτη Αθανασόπουλο να παραδέχεται στον προπονητή της Ελπίδας κύριο Τσιμιλιώτη πως είδε την παράβαση, χωρίς όμως να την υποδείξει στον διαιτητή!

Για όλα τα παραπάνω η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων θα τοποθετηθεί αναλυτικότερα με νέα ανακοίνωση.

Στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα, ο Κοτταρίδης έκανε πολύ καλή ενέργεια από αριστερά, αλλά το δυνατό του σουτ έδιωξε δύσκολα ο Πυρένης. Στο 20ο λεπτό, στην πρώτη φάση των φιλοξενούμενων, το σουτ του Τούντα πέρασε μόλις άουτ από την εστία του Νικολίτσα.

Στο 34′, ο Κοβός έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Γαντζούλας βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατό σου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για την Ελπίδα, όταν ο Κοτταρίδης από αριστερά έβγαλε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο Ζενουνλλάρι έστειλε τη μπάλα άουτ από καλή θέση. Στο 60′, το σουτ του Λάνη από καλή θέση, κόντραρε και πέρασε μόλις έξω.

Στο 76′, η Ελπίδα που είχε ανεβάσει ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και ήταν ανώτερη αγωνιστικά κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Ζενουνλλάρι βρήκε με όμορφη κεφαλιά τον Ντάλλα στα αριστερά, ο οποίος με άπιαστο ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Πυρένη για το 1-1. Από εκεί και έπειτα ο αγώνας άνοιξε, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν πολλούς χώρους. Στο 83′ σε μια αντεπίθεση των Μελισσίων, ο Ραβάνης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το κοντρόλ και με άπιαστο σουτ νίκησε τον Νικολίτσα, μια φάση που ωστόσο δεν έπρεπε να συμβεί, καθώς ξεκίνησε από χέρι του Γαντζούλα όπως ανέκτησε τη μπάλα.

Στο 90′ λεπτό, ο Μπακογιάννης υπέδειξε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Κουνάδη πάνω στον Νίκολι, με τον Χοτζάι να γράφει το τελικό 1-3.

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Λάνη, Παππάς, Κουνάδης, Τζουρμανάς, Κίτσος (36′ Ζενουνλλάρι), Λυμπερόπουλος, Ροκανάς, Πάσχος (72′ Ντάλλας) Κοτταρίδης

Μελίσσια: Πυρένης, Καραμπίνης, Χαμουρίδης, Τιμολέων, Χοτζάι, Τούντας, Μαράνος, Νίκολι, Κοβός (66′ Ξένος), Γαντζούλας, Γλογοβίτης (66′ Ραβάνης)