Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τα νέα αποκτήματα του Παντζιτζιφιακού

Published

on

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ο Παντζιτζιφιακός, που στην έναρξη της Α’ Κατηγορίας θα υποδεχθεί την Νίκη Ρέντη.

Ο σύλλογος φέτος διατήρησε σχεδόν όλους τους παίκτες της περσινής σεζόν και προχώρησε σε κινήσεις κυρίως νεαρών ποδοσφαιριστών, που θα ενισχύσουν το ήδη υπάρχον υλικό του τεχνικού Παναγιώτη Χατζηλία.

Αναλυτικά οι φετινές μεταγραφές του Παντζιτζιφιακού:

“ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (22 ετων)

Ξεκινώντας από την ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ έως την Κ17 συνέχισε στην ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ με άνοδο στην Α ΕΠΣΑ ακολούθησε ο ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ, ο ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ και ο ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ πριν ενταχθεί στο δυναμικό του ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Την ομάδα την έχει ζήσει εκ των έσω όπου για 3η χρονιά είναι προπονητής της Κ17 του συλλόγου, ως τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ ειδικότητα ποδοσφαίρισης.

ΤΣΙΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (23 ετων)

Ολοκληρώνοντας από τις ακαδημίες του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ σηκώνοντας και την κούπα του Εφηβικού πέρασε για λίγο στο γειτονικό σωματείο του ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ και συνέχισε λόγω σπουδών σε ομάδες της Ηλείας – ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΜΑΓΟΥΛΑΣ στον Πύργο Ηλείας με μια άνοδο, στον ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ και στον ΛΕΥΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΥ. Με την επιστροφή του στην Αθήνα εντάχθηκε στον ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (19 ετων)

Ξεκινώντας από την Άρτα στην ακαδημία «PLAY 5×5» συνέχισε με το εφηβικό τμήμα του ΣΚΟΥΦΑ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ. Η πρώτη χρονιά του σε ανδρικό έγινε στον ΑΟ ΦΛΩΡΙΑΔΑΣ στο Α τοπικό Άρτας και συνεχίζει στον ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ στη Γ εθνική. Ακολουθήσε η ΑΕ ΜΕΛΙΣΣΑ Άρτας όπου λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Την επόμενη χρονιά κάνει την είσοδό του στο Πειραϊκό πρωτάθλημα με την φανέλα του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ στο Α τοπικό Πειραιά και από εκεί μεταπηδά στον ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟ.

ΣΑΛΑΜΑΛΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (25 ετων)

Αφήνοντας πάντα θετική εικόνα από το αγωνιστικό πνεύμα του και το ταλέντο του πέρασε από τον ΕΘΝΙΚΟ ΣΑΓΕΙΚΩΝ, ΗΛΕΙΑΚΟ ΛΕΧΑΙΝΩΝ και την ΑΧΑΙΚΗ.

ΜΑΚΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (18 ετων)

Πριν ενταχθεί στον ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟ ο νεαρός τερματοφύλακας από τις ακαδημίες του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ συνέχισε στον ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΑΥΡΟΥ και μέσω της ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΊΩΝ και του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΈΑΣ, με 2 χρονιές στην κάθε ομάδα, συμμετείχε στις ΜΙΚΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ. Ακολουθήσαν ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ στην Κ18 και η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ με συμμετοχές στην Futbol ling U17.

ΤΡΙΧΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (21 ετων)

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο χόρτο των γηπέδων στις ακαδημίες του Ολυμπιακου εως την ηλικια των 14 ετων όπου στην συνέχεια πήγε στην ομάδα του Ν. ΦΑΛΗΡΟΥ και συνέχισε στο Εφηβικό του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ σηκώνοντας την πρώτη του κούπα καθώς ακολούθησαν και άλλες με το εφηβικό και συνέχισε στο ανδρικό τμήμα του με μεγάλη επιτυχία. Αποχώρησε το καλοκαίρι για να ενταχθεί στο δυναμικό του ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΥ ενισχύοντας την αριστερή πτέρυγα της ομάδος. Ευχόμαστε στον νεαρό ποδοσφαιριστή να έχει πάντα επιτυχίες σ όλους τους τομείς της ζωής του με υγεία. Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας Γρηγόρη.