Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τα νέα του Αετού Κορυδαλλού

Published

on

Από τη διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Άνετη νίκη με σκορ 3 – 1 επί της Θύελλας Μοσχάτου παρά την απουσία 7 παικτών (τραυματίες ο Καλλέργης, ο Μηνάγιας και ο Μισιρλάκης και σε 5ήμερη εκδρομή με τα σχολεία τους ο Ευστρατιάδης, ο Καλαντίδης, ο Κόμητας και ο Κωστόπουλος) και με τη συμμετοχή στον αγώνα 4 ακόμα μικρών σε ηλικία παικτών (Γεωργιάδης, Κοκολαντωνάκης, Κόρπης και Ταμπουρατζής) από τις Ακαδημίες της ομάδας που πήραν το βάπτισμα του πυρός, οι οποίοι άφησαν ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον.

*  Τελευταίο παιχνίδι για την ομάδα μας εντός έδρας για το 2019 με τον Αμπελακιακό έναν δύσκολο αντίπαλο όμως ο Τάκης Αγγελάκης και οι παίκτες μας θα κάνουν ότι πρέπει για να τελειώσει νικηφόρα η χρονιά. Γι αυτό καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας το Σάββατο στις 16:00 στο Δ.Α.Κ. Κορυδαλλού, να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια. *Εκδήλωση πραγματοποιεί η ομάδα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στην κοσμική  ταβέρνα “ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ” θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικο χορό στον οποίο καλεί όλους τους φίλους της ομάδος να διασκεδάσουν μαζί.

*Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει η ομάδα στα γραφεία, προκειμένου να δοθούν σε άπορες οικογένειες για τις γιορτές των Χριστουγέννων, γι αυτό όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τρόφιμα (γάλα – μακαρόνια – ρύζι κ.α. και παιχνίδια).