Connect with us

stoplekto

Τα νέα των βετεράνων Πειραιά

Published

on

Για μια ακόμα φορά η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  δείχνει την ευαισθησία και το κοινωνικό της πρόσωπο . Σήμερα στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Μοσχάτου  η Μικτή της ομάδα θα  δώσει αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο τους βετεράνους της πόλης. Θα δοθεί αναπηρικό αμαξίδιο σε  άτομο που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

*Εκδρομή για το τριήμερο της πρωτομαγιάς( 29- 30/4 -1/5 ) ετοιμάζουν οι Βετεράνοι Πειραιά  για Αγρίνιο, Άρτα, Φιλιππιάδα . Και φυσικά θα παίξουν και αγώνα με παλαίμαχους .

* Η μεγάλη γιορτή στη μνήμη ανθρώπων του ποδοσφαίρου έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαΐου στο γήπεδο Νεάπολης. Μια ακόμα πρωτοβουλία  της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  για μεγάλες δόξες  που δεν είναι πια στη ζωή , αλλά δεν ξεχνιούνται ποτέ .

Θα τιμηθεί η μνήμη του Λάκη Γκλέζου , του Μιχάλη Κρητικόπουλου, του Στέλιου Τουρκομένη, του Μιχάλη Χιόνη του Κωνσταντάρα καθώς και του 15χρονου ποδοσφαιριστή της Χαλκηδόνας Άγγελου Κουρή , που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Παράλληλα θα τιμηθεί η μνήμη των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Γιάννη Ευαγγελινέλη 23 ετών και Γιώργου Σκυλογιάννη 22 ετών που έπεσαν στον βωμό του καθήκοντος στην περιοχή του  Ρέντη την 1η Μαρτίου 2011….

*Σε αναβληθέντα αγώνα για το Κύπελλο βετεράνων Πειραιά Αστέρας Μαγούλας- Δραπετσώνα 5-0.

Για τον ίδιο θεσμό την Δευτέρα θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: Πανελευσινιακός- Άγιος Δημήτριος, Χατζηκυριάκειο – Δόξα Πειραιά, Δραπετσώνα – Μοσχάτο.