Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Τα νέα των βετεράνων Πειραιά

Published

on

Σήμερα στις 17.45 στο γήπεδο Περάματος , ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών της πόλης γνωστός κι αυτός για το τεράστιο φιλανθρωπικό του έργο θα δώσει  αγώνα με την Μικτή της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά που μετέχει σε αυτή την προσπάθεια μαζί με τον σύλλογο Πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων « Αγάπη για τη ζωή»  προκειμένου να δοθεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε άτομο της περιοχής που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.…

*Για το Κύπελλο Βετεράνων σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα : Πανελευσινιακός- ΑΟΑΔ 2-1, Δραπετσώνα –  Μοσχάτο 0-2 , Χατζηκυριάκειο – Δόξα Πειραιά 2-4  .

Στην ημιτελική φάση έχουν προκριθεί οι Εθνικός, Αίας Σαλαμίνας, Πανελευσινιακός , Μοσχάτο.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 4 Μαΐου στα γραφεία της Ένωσης. Οι δυο ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 8/5 στο γήπεδο της Νίκαιας , ενώ ο μεγάλος τελικός την Τετάρτη 15/5 στο γήπεδο της Νεάπολης.

*Εκδρομή  το τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιήσουν οι Βετεράνοι Πειραιά στην Ήπειρο. Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου από τα γραφεία της Ένωσης  και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα δοθεί φιλικός αγώνας στην Άρτα με τους βετεράνους της τοπικής Αναγέννησης. Την Κυριακή η αποστολή θα επισκεφτεί τα μαγευτικά Τζουμερκοχώρια….

*Την επόμενη Τετάρτη 3 Μαΐου  θα πραγματοποιηθεί στο  γήπεδο Νεάπολη το μεγάλο μνημόσυνο ποδοσφαιριστών που  έχουν  φύγει από τη ζωή. .

Θα τιμηθεί η μνήμη του Λάκη Γκλέζου , του Μιχάλη Κρητικόπουλου του Ολυμπιακού , του Στέλιου Τουρκομένη του Εθνικού , του Μιχάλη Χιόνη, του Σάββα Γρηγοριάδη του Ιωνικού, του Βασίλη Μαρίνου του Αργοναύτη,  του Πέτρου Ζεβερέλη του Ηρακλή Νικαίας, του Οδυσσέα Πασσαλή του Γιώργου Κοντόπουλου του Βύζαντα Μεγάρων, του Αλέξη Κωνσταντάρα και του Κώστα Καρασμάνογλου του Αιγάλεω  καθώς και του 15χρονου ποδοσφαιριστή της Χαλκηδόνας Άγγελου Κουρή , που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Παράλληλα θα τιμηθεί η μνήμη των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Γιάννη Ευαγγελινέλη 23 ετών και Γιώργου Σκυλογιάννη 22 ετών που έπεσαν στον βωμό του καθήκοντος στην περιοχή του  Ρέντη την 1η Μαρτίου 2011. *Θα ακολουθήσει τουρνουά με την συμμετοχή των ομάδων βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιά , του Ιωνικού και της Μικτής βετεράνων  Πειραιά .