Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Τα νιάτα του Μεγαρικού φρέναραν τον “ακριβό” Ασπρόπυργο (1-1)

Published

on

“Στοπ” στα Μέγαρα για τον Ασπρόπυργο. Η πάνοπλη ομάδα του Κυριάκου Μίχα άφησε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στο γήπεδο των Μεγάρων, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την νεανικότατη ομάδα του Μεγαρικού που είχε στη βασική του ενδεκάδα δύο 18χρονους και τρεις 16χρονους,  ενώ χρησιμοποοίησε σαν αλλαγή ακόμα δύο 16αρηδες στην επανάληψη.

Τα παληκαράκια του Αλέκου Σαμάτιαλη σόκαραν τους φιλοξενούμενους, που πλέον έχασαν σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς απέχουν πλέον 4 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Ποντίων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον πρώτο γύρο ο Ασπρόπυργος την πάτησε πάλι στην ίδια περιοχή, από τη γειτονική Νέα Πέραμο…

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Καστάνη στο 20′.

Ο Ασπρόπυργος στη συνέχεια πίεσε, είχε δοκάρι από εκτέλεση φάουλ του Μακρίδη στο 34′, έβαλε ό,τι επιθετικό χαρτί είχε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με τον Σερέπα στο 63′.

Διαιτήτευσε ο Λάμπρου.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Χόντος, Χύτας, Χριστοδουλίδης, Χάντης, Κέλλης, Μαρούδης(81 Μπαλής), Δουμένης, Δρυμούσης(85′ Λούσα), Ελέζι, Μανώλης(46′ Πέππας), Καστάνης(60′ Φρυγανάς).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Ανδριόλας, Αποστόλου(46′ Ταβάρες), Πίνης, Νικολόπουλος, Πατσατζόγλου, Γιουκαρής, Νέρες, Τούσης(56′ Τζανουλίνος), Σερέπας, Μακρίδης, Παροτσίδης(56′ Θεοδώρου).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ