Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Τα πάντα για το τουρνουά παλαιμάχων Πειραιά

Όλα τα αποτελέσματα

Published

on

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά των παλαιμάχων του Πειραιά ξανάρχισε την Δευτέρα μετά την λήξη των γιορτών. Τα πλήρη αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής είναι τα παρακάτω:

Ατρόμητος Αθ.- Βύζας Μεγ. 7-3, Δόξα Πειρ.- Αργοναύτης 4-2, Ιωνικός- Πανελευσινιακός 0-3, Ελλάδα Ποντ.- Προοδευτική 0-2, Νέα Πέραμος- Περαμαϊκός 3-3, Αιγάλεω- Δραπετσώνα ( διακοπή), Αίας Σαλ- Ηρακλής Ν. ( αναβολή), Μοσχάτο- Κερατσίνι 4-2

*Ο Σύνδεσμος της Προοδευτικής ευχαριστεί δημόσια τον υπεύθυνο ασφαλείας της εταιρείας «Τελεπεφόρμαν» κ. Σπ. Κούτση για τις διευκολύνσεις που παρέχει στον ποδοσφαιριστή Αντώνη Δελέτσα.

*Το Δ.Σ της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά με τον πρόεδρό της κ. Νίκο Σιδηρόπουλο, απευθύνει σε όλες τις ομάδες παλαιμάχων και όχι μόνο, , στους αθλουμένους και τις οικογένειές τους καλή χρονιά, υγεία και ευημερία. Ομοίως θερμές ευχές σε όλα τα ΜΜΕ και τους αθλητικούς συντάκτες.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ – ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ 3-3

Καταπληκτικό ματς με 6 γκολ στη Νέα Πέραμο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα των παλαιμάχων και την αντίστοιχη του Περαμαϊκού. Το τελικό 3-3 δε΄λιχνει τι ακριβώς συνέβη σε αυτό το ματς. Για την ιστορία να πούμε ότι για την Νέα Πέραμο σκοράρισαν οι Βαλαβάνης, Γιατσούνης, Σουβλέρης και για την ομάδα του Περάματος ο Σταύρος Μπάκας 2 και ο Διονυσόπουλος.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Μιχάλαρος, Σουλγιατζής, Τσαούσης, Γραμματικός, Γρίβας, Πετρόπουλος, Βαλαβάνης, Αρίτης, Καψής, Σουβλέρης, Φωτίου, Σουρλής, Κριάδας, Μαμώνης, Αλεξανδρής, Βάγιας, Γατσούνης).

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Τσαγκάρης, Γιαβρής, Δημόπουλος, Φούσκας, Ιορδανίδης, Αντωνίου, Κουτσολιάκος, Μιχαλάτος, Καρατζάκης, Πετρόπουλος Ανδρ., Στ. Μπάκας, Κουτής, Διονυσόπουλος, Λαμπρινίδης, Παπαστεφάνου Δακρουτός, Α. Γιαβρής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΒΥΖΑΣ 7-3

Σε επίδειξη ισχύος, η σαφώς καλύτερη ομάδα του Ατρόμητου Περιστερίου κέρδισε με άνεση τον Βύζαντα με 7-3. Ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα το ματς ήταν ευχάριστο και με 10 γκολ. Για την ομάδα του Γιώργου Κωνσταντινίδη χατ τρικ πέτυχε ο Μαχαίρας και από 1 οι Καρυώτης, Δήμου, Τερζής, Ηλιόπουλος. Σκόρερ για τον Βύζαντα ο Βαλσαμάκης 2 και ο Χονδρόπουλος ΙΙ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Βαρλάμος, Σκορδαλιός, Τριανταφύλλου, Ζακουμίδης, Καριώτης, Μαχαίρας, Δήμου, Ελευθεράκος, Ηλιόπουλος, Γορδάκης, Μαρίνου, Βουρλούμης, Κοκονέτσης, Μανωλίτσης, Τερζής, Τσιλάμπης, Αυγουστίδης, Κωνσταντινίδης Θ & Γ, Μισαηλίδης Γ.

ΒΥΖΑΣ: Κόκκαλης, Πανταζής, Τζώνης, Χονδρόπουλος Ι, Καλατζής, Κάμπαξης, Φούρναρης, Ζωγράφος, Χονδρόπουλος ΙΙ, Βαλσαμάκης, Πατσίρας, Κάρμαν.

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 0-3

Καλή εμφάνιση για τον Πανελευσινιακό του Νίκου Αδάμ ο οποίος κέρδισε τον Ιωνικό με 3-0. Ο Τσολάκης ο Στεφανίδης και ο Αθανασίου ήσαν οι σκόρερ τηξς ιστορικής ομάδος της Δυτικής Αττικής.

Ο Πανελευσινιακός χρησιμοποίησε τους: Καταρτζή, Αδάμ, Τυρλή, Μπακαλούμη, Τσατσαρώνη, Ρόκκα, Λινάρδο, Κατσαρέλια, Τσολάκη, Χατζησίμο, Αθανασίου, Πέππα, Στεφανίδη.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply