Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Τα παραλειπόμενα της κλήρωσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ

Published

on

Με την σημερινή κλήρωση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ άνοιξε ουσιαστικά η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν για τις ομάδες της Αθήνας.

Η ιστοσελίδα μας ήταν το μόνο μέσο που έδωσε το παρών, πράγμα που επισημάνθηκε από τους παρευρισκόμενους….

Η φετινή συμμετοχή ήταν λιγότερη από τις άλλες χρονιές, με μόλις 14 ομάδες της Γ’κατηγορίας να δηλώνουν συμμετοχή.π, ενώ δεν δήλωσαν συμμετοχή και 6 ομάδες από την Β’ κατηγορία. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει το πρόβλημα με τα νέα δελτία αλλά και τις συμβάσεις των προπονητών, κάτι που όπως είπε ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Άγγελος Νικόπουλος είναι απόφαση της ΕΠΟ και όχι της ΕΠΣΑ.

Οι ομάδες της Β’ ΕΠΣΑ που δεν δήλωσαν συμμετοχή είναι οι εξής: ΑΟ Γλυφάδας, ΑΟΝ Αργυρούπολης, Γαλαξίας, Χαλκηδονικός, Παράδεισος, Θρίαμβος Χαϊδαρίου.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των εξής σωματείων: Ατρόμητος Χαλανδρίου, Λαύρα Αργυρούπολης, Αστέρας Εξαρχείων, ΓΣ Καισαριανής, Αττικός, Ελευθερούπολη, Αθηναΐδα, ΠΑΣ Γαλάτσι, Πέρα Κλουμπ, Πλάτωνας, Αστέρας Χαϊδαρίου.

Η κλήρωση έβγαλε πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια, που προμηνύουν μεγάλες μάχες, ενώ η κλήρωση του δεύτερου γύρου φέρνει στον ορίζοντα πολύ μεγάλες μάχες και τοπικά ντέρμπι.

Χαμόγελα προκάλεσε το άκουσμα του ζευγαριού του τοπικού ντέρμπι Αττικός- Κολωνός, ενώ σε αναμετρήσεις μεταξύ ομάδων με κοινή έδρα, θα παίξουν Πράσινα Πουλιά- Φοίνικας Περιστερίου και Αρίωνας- Προμηθέας.

Από τα 27 ζευγάρια, στα 15 θα παίξουν μεταξύ τους ομάδες της Β’κατηγορίας, στα 10 θα παίξουν ομάδες της Β’ με ομάδες της Γ’, ενώ σε δύο ζευγάρια θα παίξουν ομάδες της Γ’κατηγορίας.

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους, με υγεία και χωρίς απρόοπτα…

σ